Alfafar posa en marxa el seu visor pressupostari

Alfafar, 11/02/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Transparència, ha posat en marxa el visor pressupostari, una eina en línia per a la transparència i comunicació amb la ciutadania.

el visor, que està disponible a la pàgina web d'Alfafar des de principis d'any, busca donar a conèixer els ingressos detallats de l'Ajuntament i l'evolució any a any de les quantitats pressupostades, inversions, deutes i morositat. En ese sentido, també posa a disposició de la ciutadania les despeses, factures i el temps que triga el consistori a pagar als seus proveïdors.

L'eina disposa igualment d'una calculadora a través de la qual les i els alfafarenses poden saber a on va destinat cada euro que aporten a l'municipi i conèixer tota la informació econòmica detallada de l'Ajuntament.

La posada en marxa de la pantalla pressupostari és una acció més de les que realitza el consistori amb l'objectiu d'augmentar la seva transparència de cara a la ciutadania. Fruit d'aquestes iniciatives, Alfafar es situa en el cinquè lloc dels municipis més transparents de la província de València, en el sisè lloc de la Comunitat Valenciana i en el 51 de tot Espanya per davant de localitats com València o Torrent segons l'índex Dyntra, que mesura la transparència de les diferents organitzacions.

Pots accedir a la pantalla pressupostari a través d'aquest enllaç: http://visor.alfafar.es/ca/

Alfafar, 11/02/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Transparència, ha posat en marxa el visor pressupostari, una eina online per a la transparència i comunicació amb la ciutadania.

el visor, que està disponible en la pàgina web d’Alfafar des de principis d’any, cerca donar a conéixer els ingressos detallats de l’Ajuntament i l’evolució any a any de les quantitats pressupostades, inversions, deutes i morositat. En aquest sentit, també posa a la disposició de la ciutadania les despeses, factures i el temps que tarda el consistori a pagar als seus proveïdors.

L’eina disposa igualment d’una calculadora a través de la qual les i els alfafarenses poden saber a on va destinat cada euro que aporten al municipi i conéixer tota la informació econòmica detallada de l’Ajuntament.

La posada en marxa del visor pressupostari és una acció més de les que realitza el consistori amb l’objectiu d’augmentar la seua transparència de cara a la ciutadania. Fruit d’aquestes iniciatives, Alfafar se situa en el cinqué lloc dels municipis més transparents de la província de València, en el sisé lloc de la Comunitat Valenciana i en el 51 de tota Espanya per davant de localitats com València o Torrent segons l’índex Dyntra, que mesura la transparència de les diferents organitzacions.

Pots accedir al visor pressupostari a través d’aquest enllaç: http://visor.alfafar.es/ca/