Alfafar premia l'excel·lència acadèmica dels seus alumnes i alumnes

Alfafar, 12/12/2019

L'Ajuntament d'Alfafar, a través de su concejalía de Educación, celebra aquesta tarda a les 19h la VI edició dels Premis Extraordinaris a l'Excel·lència Acadèmica que concedeix la Conselleria d'Educació, Recerca, Cultura y Deportes al alumnado con los mejores resultados en los distintos centros de Educación Primaria y Secundaría del municipio durante el curso 2018-2019.

L'acte, que tindrà lloc al Saló de Plens de l'Ajuntament, comptarà amb la presència de la regidora d'Educació, Raquel Vidal, y el alcalde de Alfafar, Juan Ramón Adsuara. Durante el mismo, els alumnes i les alumnes premiades rebran un diploma a l'excel·lència acadèmica i una tablet com a obsequi a la seva dedicació, esfuerzo y resultados.

Andrea Ponts Herrera, de el Centre Privat Guia, Rubén Blesa Pardo, Gúzman Crespo Vicente i Patricia Monterde Laorden, estudiantes del IES 25 de Abril, han estat les premiades i premiats en Educació Secundaria Obligatòria. Per la seva banda, els alumnes Avui Gao i Nicolás Poirier Sánchez de el Centre Privat Guia, i Carmen Rodríguez López de Centre Maria Immaculada han estat els guardonats en Educació Primària.

L'Ajuntament, a través de la concessió d'aquests guardons, busca reconocer públicamente el trabajo y el esfuerzo del alumnado premiado por sus calificaciones durante el curso pasado, a més de motivar i estimular a les i els estudiants a continuar esforçant-se a les noves etapes educatives que inicien.

Alfafar, 12/12/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria d’Educació, celebra aquesta vesprada als 19h la VAIG VEURE edició dels Premis Extraordinaris a l’Excel·lència Acadèmica que concedeix la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports a l’alumnat amb els millors resultats en els diferents centres d’Educació Primària i Secundària del municipi durant el curs 2018-2019.

L’acte, que es celebrarà en el Va salar de Plens de l’Ajuntament, comptarà amb la presència de la regidora d’Educació, Raquel Vidal, i l’alcalde d’Alfafar,,ca,les i els alumnes premiats han rebut un diploma a l’excel,,ca,lència acadèmica i una tablet com a obsequi a la seua dedicació,,ca,esforç i resultats,,ca,Sara Ruiz Martínez i Lucia Mesado Albors,,gl,estudiants de l’IES,,ca,d'Abril i del Centre Privat Maria Immaculada,,es,han sigut les premiades en Educació Secundària Obligatòria,,ca,Per part seua,,ca,els alumnes Ana López López,,ca,Ignacio Ortiz Comino i Tonet Soria Sáez del Centre Privat Guia,,es, Juan Ramón Adsuara. Durant aquest, els alumnes i alumnes premiades rebran un diploma a l’excel·lència acadèmica i una tablet com a obsequi a la seua dedicació, esforç i resultats.

Andrea Ponts Herrera, del Centre Privat Guia, Rubén Blesa Pardo, Gúzman Crespo Vicente i Patricia Monterde Laorden, estudiants de l’IES 25 d’Abril, han sigut els premiades i premiats en Educació Secundària Obligatòria. Per part seua, els alumnes Hui Gao i Nicolás Poirier Sánchez del Centre Privat Guia, i Carmen Rodríguez López del Centre Maria Inmaculada han sigut els guardonats en Educació Primària.

L’Ajuntament, a través de la concessió d’aquests guardons, a prop reconéixer públicament el treball i l’esforç de l’alumnat premiat per els seues qualificacions durant el curs passat, a més de motivar i estimular als i els estudiants a continuar esforçant-s’en els noves etapes educatives que inicien.