Alfafar prepara activitats nadalenques per a aquests dies

Alfafar prepara activitats nadalenques per a aquests dies.
  • Activitats molt diverses per als pròxims dies ompliran cada racó del municipi.
  • La tradicional Cavalcada dels Reis Mags d'Orient tancarà aquesta agenda nadalenca.
Alfafar, 20/12/2016:
Des de les àrees de Cultura i Mercats de l'Ajuntament d'Alfafar s'ha preparat un calendari d'activitats per a tota la població on el Nadal és el centre de les accions, tot això gràcies a la col·laboració de les diferents entitats i associacions del municipi i als comerciants.
Les activitats van començar el divendres 16 de desembre a les 18h amb un espectacle còmic musical "5 anys no són res" a càrrec de Teatre en Marxa al Centre Municipal de Majors. Per al dissabte 17 de desembre, al matí al Mercat es va preparar un taller gastronòmic "Tapes Nadalenques", organizado por Congelats Zero Graus. I a la tarda a les 18h va tenir lloc el VIII Festival de Nadales Vila d'Alfafar organitzat per l'Associació Cultural Andalusa a la sala Sanchis Guarner. Diumenge 18 de desembre a les 13h va tenir lloc el Concert de Nadal, a cargo de la Banda Sinfónica del Centre Instructiu Musical d’Alfafar en la Iglesia de la Mare de Déu del Do. Seguint amb els concerts, a la tarda, a les 19h es va dur a terme el Concert de Nadal a càrrec de l'Agrupació Musical Orba a l'Església Santa Fe del Barri Orba.
Les activitats continuen el dijous 22 de desembre a les 18h al Centre Municipal de Majors Parc de les Palmeres, on els majors poden gaudir del Festival Nadalenc per a la Gent Gran, amb diferents actuacions per al gaudi de les i els majors del municipi. El divendres 23 de desembre de 9h a 14h es donarà inici al IV Campus de Nadal organitzat per la Unió Esportiva Balompié d'Alfafar en el Camp de Futbol Municipal, que es realitzarà fins al 5 de gener . De 10h a 13h hi haurà Ludoteca al Carrer, al Parc de les Palmeres per a tots els nens i nenes d'Alfafar que vulguin passar un matí divertit fent manualitats o jugant amb altres nens i nenes. A la tarda, está preparado “Nadals pel carrer”, a cargo de Alfafar Balla Danses, que recorreran els carrers del municipi amb els seus balls tradicionals. Més, la asociación Amics de la Música, sortiran al carrer a partir de les 18h a una cercavila on les i els músics tocaran diferents peces nadalenques. A la nit s'ha preparat una actuació de jazz de l'Jesús Santandreu Quartet a la Sala Ventura Alabau. Dissabte 24, en el Mercado tendrá lugar el taller infantil “Decoració Nadalenca amb pasta de sal”, on hi haurà dos torns, un a les 11h i un altre a les 12h, organitzat per Stracciatela Teles Creatives.
Les activitats es reprendran el dilluns 26. Per a les i els més petits hauran titelles "Clasicuentos" a càrrec de Cecilia Silva a la Sala Ventura Alabau. Per dimarts 27, al matí al Mercat es podrà gaudir d'un taller infantil, "Rudolf el Ren", organitzat per pantalles creatiu Stracciatela, a les 11h i a les 12, de nou hi ha dos torns perquè tots i totes puguin gaudir de l'activitat. Por la tarde a las 18h el “Festival Nadalenc per a la Tercera Edat” llenará la Sala Sanchis Guarner. Dimecres 28 a les 10:30h, al Mercat es repartirà esmorzar de xocolata amb ensaïmades i a les 11h hi haurà el taller infantil "Decora el Nadal", organizado por La Botiga de l’Ateneu. A la tarda, a les 18:30h hi haurà contacontes infantil "Draps, naps i princesses” a cargo de Carles Cano, en la Sala Sanchis Guarner. Per al dijous 29 s'ha preparat un taller infantil, també amb dos torns, a les 11h i a les 12h, "Als Targetes Reis Mags d'Orient", organitzat per Stracciatela Teles Creatives. I a la tarda, de nou hi haurà contacontes "Contes bufonescos" a càrrec de Juan Gamba, a la Sala Ventura Alabau. Para el viernes 30, obrint el cap de setmana, es durà a terme al Mercat un taller per als petits i petites "Papiroflèxia Nadalenca", organitzat per Stracciatela Teles Creatives, amb dos torns, un a les 17:30h i un altre a les 19h. per a les 18:30h també tindrà lloc un espectacle de titelles "El Fantasma de Cap d'Any" a càrrec de Titelles Tonet, en la Sala Sanchis Guarner.
Per al dilluns 2 de gener i obrint l'any, a les 18:30h hi haurà contacontes infantil "El Regal més difícil del Món" a càrrec d'Eva Andujar, a la Sala Ventura Alabau. Dimarts dia 3 hi haurà Mercat Extraordinari en el Barri Orba, i a les 12h tindrà lloc l'actuació infantil "Mini-Disc amb personatges Disney" a càrrec de Mathena Produccions. Al Mercat Municipal d'Alfafar a les 12h es durà a terme un concurs de dolços nadalencs. I per tancar el dia a les 18:30h en la Sala Sanchis Guarner, Dani Miquel el Cantacançons, interpretarà "Un Nadal un pas Pardal". Per al dimecres 4 de gener s'ha organitzat a les 18:30h contacontes a la Sala Ventura Alabau a càrrec del Gran Jordiet, sota el títol "De contes, llegendes i altres coses que porte en la maleta”. I com a colofó ​​final, per al dia 5 de gener, al matí s'ha preparat el taller infantil "Pots màgics de neu", on podran gaudir els nens i nenes en dos torns, a les 11h i a les 12h, organitzat per Stracciatela Teles Creatives. A més de 11h a 13:30h hi haurà una gimcana amb tallers, pintacares, globoflèxia, manualitats i jocs populars, a més del contacontes "Contes fantàstics de Nadal" a càrrec de Rebombori Cultural a la Plaça Poeta Miguel Hernández. Simultàniament a la Plaça de l'Ajuntament hi haurà parc infantil amb inflables. A la tarda i com a tancament de l'agenda nadalenca es realitzarà la tradicional Cavalcada de Reis que recorrerà els carrers del municipi, efectuando la salida en el edificio Sanchis Guarner y terminando en la Plaça de l’Ajuntament, on els Reis Mags seran rebuts a l'Església de la Mare de Déu del Do.
Durant les festes de Nadal, Papa Nöel recorrerà els comerços de la localitat, gràcies a l'Associació de Comerciants i Professionals d'Alfafar (ACYPAL), que a més ha preparat un sorteig de 30 vals de 50 € cada un per a les i els usuaris dels comerços locals. Un total de 1.500 € seran els que es sortejaran el dia 21 de desembre entre les i els consumidors. Aquest val es podrà bescanviar del 22 de desembre al 6 de gener als comerços associats.
nadal16activitats_mercat_2016
Alfafar prepara activitats nadalenques per a aquests dies.
  • Activitats molt diverses per als pròxims dies ompliran cada racó del municipi.
  • La tradicional Cavalcada dels Reis Mags d’Orient tancarà aquesta agenda nadalenca.
Alfafar, 20/12/2016:
Des de les àrees de Cultura i Mercats de l’Ajuntament d’Alfafar s’ha preparat un calendari d’activitats per a tota la població on el Nadal és el centre de les accions, tot açò gràcies a la col·laboració de les diferents entitats i associacions del municipi i als comerciants.
Les activitats van donar començament el divendres 16 de desembre a les 18h amb un espectacle còmic musical “5 anys no són res” a càrrec de Teatre en Marxa en el Centre Municipal de Majors. Per al dissabte 17 de desembre, al matí en el Mercat es va preparar un taller gastronòmic “Tapes Nadalenques”, organitzat per Congelats Zero Graus. I a la vesprada a les 18h va tenir lloc el VIII Festival de Nadales Vila d’Alfafar organitzat per l’Associació Cultural Andalusa en la sala Sanchis Guarner. El diumenge 18 de desembre a les 13h va tenir lloc el Concert de Nadal, a càrrec de la Banda Simfònica del Centre Instructiu Musical d’Alfafar en l’Església de la Mare de Déu del Do. Seguint amb els concerts, a la vesprada, a les 19h es va dur a terme el Concert de Nadal a càrrec de l’Agrupació Musical Orba en l’Església Santa Fe del Barri Orba.
Les activitats continuen el dijous 22 de desembre a les 18h en el Centre Municipal de Majors Parc dels Palmeres, on els Majors podran gaudir del Festival Nadalenc per a la Tercera Edat, amb diferents actuacions per al gaudi de les i els majors del municipi. El divendres 23 de desembre de 9h a 14h es donarà inici a l’IV Campus de Nadal organitzat per la Unió Esportiva Balompié d’Alfafar en el Camp de Futbol Municipal, que es realitzarà fins al 5 de gener . De 10h a 13h hi haurà Ludoteca al Carrer, en el Parc de les Palmeres per a tots els xiquets i xiquetes d’Alfafar que vulguen passar un matí divertit fent manualitats o jugant amb altres xiquets i xiquetes. A la vesprada, està preparat “Nadals pel carrer”, a càrrec d’Alfafar Balla Danses, que recorreran els carrers del municipi amb els seus balls tradicionals. A més, l’associació Amics de la Música, eixiran al carrer a partir de les 18h en una cercavila on les i els músics tocaran diferents peces nadalenques. A la nit s’ha preparat una actuació de jazz del Jesús Santandreu Quartet en la Sala Ventura Alabau. El dissabte 24, en el Mercat tindrà lloc el taller infantil “Decoració Nadalenca amb pasta de sal”, on hi haurà dos torns, té una 12h 11h i té un Altre, organitzat per Stracciatela Teles Creatives.
Les activitats es reprendran el dilluns 26. Per a les i els més xicotets hauran marionetes “Clasicuentos” a càrrec de Cecilia Silva en la Sala Ventura Alabau. Per al dimarts 27, al matí en el Mercat es podrà gaudir d’un taller infantil, "Rudolf el Ren", organitzats per Stracciatela Teles Creatives, 11h i els ha 12, de nou hi ha dos torns perquè tots i totes puguen gaudir de l’activitat. A la vesprada a les 18h el “Festival Nadalenc per a la Tercera Edat” omplirà la Sala Sanchis Guarner. El dimecres 28 té la 10:30h, en el Mercat es repartirà desdejuni de xocolata amb ensaïmades i a les 11h estarà el taller infantil “Decora el Nadal”, organitzat per la Botiga de l’Ateneu. A la vesprada, té la 18:30h hi haurà contacontes infantil “Draps, naps i princesses” a càrrec de Carles Cano, en la Sala Sanchis Guarner. Per al dijous 29 s’ha preparat un taller infantil, també amb dos torns, 11h 12h i té una, "Als Targetes Reis Mags d'Orient", organitzat per Stracciatela Teles Creatives. I a la vesprada, de nou hi haurà contacontes “Contes bufonescos” a càrrec de Juan Gamba, a la Sala Ventura Alabau. Per al divendres 30, obrint el cap de setmana, es durà a terme en el Mercat un taller per als menuts i menudes “Papiroflexia Nadalenca”, organitzat per Stracciatela Teles Creatives, amb dos torns, A té la 17:30i am a 19h Altre elles. perles 18:30h també tindrà lloc un espectacle de marionetes “El Fantasma d’Any Nou” a càrrec de Titelles Tonet, en la Sala Sanchis Guarner.
Per al dilluns 2 de gener i obrint l’any, té la 18:30h hi haurà contacontes infantil “El Regal més difícil del Món” a càrrec d’Eva Andujar, a la Sala Ventura Alabau. El dimarts dia 3 haurà Comprat Extraordinari en el Barri Orba, i a les 12h tindrà lloc l’actuació infantil “Mini-Disc amb personatges Disney” a càrrec de Mathena Produccions. En el Mercat Municipal d’Alfafar a les 12h es durà a terme un concurs de dolços nadalencs. I per a tancar el dia a les 18:30h en la Sala Sanchis Guarner, Dani Miquel el Cantacançons, interpretarà “A Nadal un pas de Pardal”. Per al dimecres 4 de gener s’ha organitzat a les 18:30h contacontes en la Sala Ventura Alabau a càrrec del Gran Jordiet, sota el títol “De contes, llegendes i altres cuses que porte en la maleta”. I com a colofó final, per al dia 5 de gener, al matí s’ha preparat el taller infantil “Pots màgics de neu”, on podran gaudir els xiquets i xiquetes en dos torns, 11h 12h i té una, organitzat per Stracciatela Teles Creatives. A més de 11h a 13:30h hi haurà una gymkana amb tallers, pintacares, globoflèxia, manualitats i jocs populars, a més del contacontes “Contes fantàstics de Nadal” a càrrec de Rebombori Cultural en la Plaça Poeta Miguel Hernández. Simultàniament en la Plaça de l’Ajuntament hi haurà parc infantil amb inflables. A la vesprada i com a tancament de l’agenda nadalenca es realitzarà la tradicional Cavalcada de Reis que recorrerà els carrers del municipi, efectuant l’eixida en l’edifici Sanchis Guarner i acabant en la Plaça de l’Ajuntament, on els Reis Mags seran rebuts en l’Església de la Mare de Déu del Do.
Durant les festes Nadalenques, Papa Nöel recorrerà els comerços de la localitat, gràcies a l’Associació de Comerciants i Professionals d’Alfafar (ACYPAL), que a més ha preparat un sorteig de 30 vals de 50€ cadascun per a les i els usuaris dels comerços locals. Un total d’1.500€ seran els que se sortejaran el dia 21 de desembre entre les i els consumidors. Aquest val podrà canviar-se del 22 de desembre al 6 de gener en els comerços associats.