Alfafar es prepara per a l'inici dels actes festius de setembre

  • Les diferents àrees de l'ajuntament han realitzat reunions de coordinació per garantir el bon funcionament de totes les activitats.
  • El consistori ha organitzat una agenda cultural, esportiva i d'actes festius davant la impossibilitat de celebrar les festes patronals en el seu format habitual.

Alfafar, 30/08/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de les regidories de Cultura i Festes, està preparant el inici de les activitats festives de setembre. Per a això, ha realitzat reunions de coordinació amb les àrees d'esports, alcaldia, manteniment i seguretat ciutadana per garantir el bon funcionament i seguretat de totes les activitats.

durant els primers 10 dies de setembre, Alfafar oferirà esdeveniments i activitats amb l'objectiu de mantenir l'esperit festiu ple de cultura, esport i lleure que ompliria els seus carrers aquests dies. Totes les accions han de complir les mesures sanitàries vigents, reforçant així l'aposta d'Alfafar per la cultura i el esport assegurances.

aquesta programació substitueix les festes patronals en honor a la Mare de Déu de l'Do que no es poden realitzar en el seu format habitual. El programa inclou actes culturals, musicals, deportivos, qui, exposicions i actuacions humorístiques per a totes les edats i per a totes les persones. Més, es realitzaran actes festius en honor a la Mare de Déu de l'Don, patrona de Alfafar.

L'Ajuntament d'Alfafar porta apostant des de l'any passat per la realització d'activitats culturals i esportives amb l'objectiu d'oferir una programació segura a la població.

Alfafar es prepara per a l’inici dels actes festius de setembre

  • Les diferents àrees de l’ajuntament han celebrat reunions de coordinació per a garantir el bon funcionament de totes les activitats.
  • El consistori ha organitzat una agenda cultural, esportiva i d’actes festius davant la impossibilitat de celebrar les festes patronals en el seu format habitual.

Alfafar, 30/08/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de les regidories de Cultura i Festes, està preparant l’inici de les activitats festives de setembre. Per a això, ha celebrat reunions de coordinació amb les àrees d’esports, alcaldia, manteniment i seguretat ciutadana per a garantir el bon funcionament i seguretat de totes les activitats.

Durant els primers 10 dies de setembre, Alfafar oferirà esdeveniments i activitats amb l’objectiu de mantenir l’esperit festiu ple de cultura, esport i oci que ompliria els seus carrers eixos dies. Totes les accions compliran amb les mesures sanitàries vigents, reforçant així l’aposta d’Alfafar per la cultura i l’esport segurs.

Esta programació substitueix les festes patronals en honor a la Verge del Do que no es poden realitzar en el seu format habitual. El programa inclou actes culturals, musicals, esportius,,ca,musicals o infantils entre uns altres,,ca,Cal destacar la importància de la Festa de la Font,,ca,un acte molt esperat per la població d’Alfafar per la seua càrrega emotiva,,ca,En aquest esdeveniment es conjuguen a la perfecció la tradició,,ca,ballar,,ro,la música i la il,,es,lusió fent una de les vesprades més emotives d’estes festes,,ca,El concert dels grups valencians Seguretat Social i La Tribu,,ca,o diferents monologuistes han omplit la Plaça de l’Ajuntament d’Alfafar de bon ambient,,ca, cinema, exposicions i actuacions humorístiques per a totes les edats i per a totes les persones. A més, es realitzaran actes festius en honor a la Verge del Do, patrona d’Alfafar.

L’Ajuntament d’Alfafar porta apostant des de l’any passat per la realització d’activitats culturals i esportives amb l’objectiu d’oferir una programació segura a la població.