Alfafar presenta a Conselleria el projecte de la nova residència i centre de dia públics

  • Les regidores de Serveis Socials i Urbanisme es van reunir amb el director general d'Infraestructures de Serveis Socials, Enric Juan, per comunicar el lliurament de el projecte.
  • Els nous serveis permetran fer d'Alfafar un referent cultural en infraestructures socials.

Alfafar, 30/07/2021

L'Ajuntament d'Alfafar ha presentat el projecte de les noves residència pública i centre de dia públic per a gent gran supervisat per la part tècnica de Conselleria.

aquesta setmana, les regidores de serveis Socials, Fina Carreño, i Urbanisme, Encarna Muñoz, es van reunir amb el director general d'Infraestructures de Serveis Socials, Enric Juan, per comunicar-li el lliurament de el projecte i agrair l'aposta per Alfafar per a ser un referent en infraestructures socials.

la nova Residència i Centre de Dia de majors públics permetran donar una millor resposta les necessitats de la gent gran del municipi i les dotarà d'autonomia en entorns segurs amb atenció propera i humana.

de l' mateixa manera, el nou Punt de Trobada Familiar a Alfafar prestarà servei d'atenció professional especialitzada que faciliti les relacions familiars amb menors durant els processos i les situacions de separació, divorci, protecció d'infància i adolescència o altres supòsits d'interrupció de la convivència familiar.

així mateix, el consistori continua treballant en el projecte per desenvolupar les noves infraestructures per atendre persones amb alguna malaltia mental incloses dins el Pla Convivint per Alfafar.

en concret, s'ha previst la construcció d'un Centre de Rehabilitació i integració Social (CRIS) i un Centre Específic per a persones amb Malaltia mental (CEEM). Aquests centres enfoquen la seva actuació a la inclusió social de aquestes persones, normalitzant les relacions amb la comunitat i creant xarxes de suport inclusives que facilitin la convivència.

Plan ‘Convivint’

La Generalitat Valenciana ha dotado al Plan Convivint de Infraestructuras de Servicios Sociales 2021-2025 amb 561 milions d'euros per 247 actuacions entre 2021 i 2025. A través d'aquestes actuacions, el Consell prevé crear 6.600 places en les infraestructures públiques i generar 3.500 empleos.

Alfafar presenta a Conselleria el projecte de la nova residència i centre de dia públics

  • Les regidores de Serveis Socials i Urbanisme es van reunir amb el Director General d’Infraestructures de Serveis Socials, Enric Juan, per a comunicar el lliurament del projecte.
  • Els nous serveis permetran fer d’Alfafar un referent cultural en infraestructures socials.

Alfafar, 30/07/2021

L’Ajuntament d’Alfafar ha presentat el projecte de les noves residència pública i centre de dia públic per a persones majors supervisat per la part tècnica de Conselleria.

Esta setmana, les regidores de Serveis Socials, Fina Carreño, i Urbanisme, Encarna Muñoz, es van reunir amb el Director General d’Infraestructures de Serveis Socials, Enric Juan, per a comunicar-li el lliurament del projecte i agrair l’aposta per Alfafar per a ser un referent en infraestructures socials.

La nova Residència i Centre de Dia de majors públics permetran donar una millor resposta les necessitats de les persones majors del municipi i les dotarà d’autonomia en entorns segurs amb atenció pròxima i humana.

De la mateixa manera, el nou Punt de Trobada Familiar a Alfafar prestarà servei d’atenció professional especialitzada que facilite les relacions familiars amb menors durant els processos i les situacions de separació, divorci, protecció d’infància i adolescència o altres supòsits d’interrupció de la convivència familiar.

Així mateix, el consistori continua treballant en el projecte per a desenvolupar les noves infraestructures per a atendre persones amb alguna malaltia mental incloses dins del Pla Convivint per a Alfafar.

En concret, s’ha previst la construcció d’un Centre de Rehabilitació i Integració Social (CRIS) i un Centre Específic per a persones amb Malaltia Mental (CEEM). Estos centres enfoquen la seua actuació a la inclusió social d’estes persones, normalitzant les relacions amb la comunitat i creant xarxes de suport inclusives que faciliten la convivència.

Pla ‘Convivint’

La Generalitat Valenciana ha dotat al Pla Convivint d’Infraestructures de Serveis Socials 2021-2025 amb 561 milions d’euros per a 247 actuacions entre 2021 jo 2025. A través d’estes actuacions, el Consell preveu crear 6.600 places en les infraestructures públiques i generar 3.500 ocupacions.