Alfafar presenta la iniciativa “Alfafar Camina”

Alfafar, 20/11/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Sanitat, ha presentat aquest matí a la sala Sanchis Guarner de l'municipi el projecte "Alfafar Camina", una iniciativa inclosa en el programa "Horta Camina" i orientada a promoure la pràctica de l'activitat física entre les i els veïns mitjançant el disseny de rutes saludables i segures que facilitin passejades guiades. Així, la iniciativa inclou l'organització de caminades grupals de manera setmanal.

A través d'aquest projecte, l'Ajuntament busca una promoció de la salut al mateix temps que prevenir múltiples patologies, millorar la salut en diverses malalties cròniques com diabetis o hipertensió i incrementar el benestar general i emocional dels veïns i veïnes, objetivos recogidos en el IV Plan de Salut de la Comunitat Valenciana.

El projecte compta amb l'aprovació de la taula intersectorial de salut de la iniciativa Xarxa Salut,,es,a la qual està adherida Alfafar,,es,i per fer-ho es preveu la participació de les persones implicades en aquesta taula desenvolupant-lo així de manera conjunta,,es,Així mateix compta amb el suport de la gerència del Departament de Salut Doctor Peset i els centres d'atenció primària d'Alfafar,,es,Com a criteri d'avaluació,,es, a la que está adherida Alfafar, y para llevarlo a cabo se prevé la participación de las personas implicadas en dicha mesa desarrollándolo así de forma conjunta. Asimismo cuenta con el apoyo de la gerencia del Departamento de Salud Doctor Peset y los centros de atención primaria de Alfafar.

Amb la presentació de "Alfafar Camina", Alfafar continua liderant l'estratègia de salut a la comarca a el mateix temps que compleix amb un dels compromisos de qualitat de la Carta de Serveis 2019 de l’Ajuntament d’Alfafar.

Alfafar, 20/11/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Sanitat, ha presentat aquest matí a la sala Sanchis Guarner del municipi el projecte “Alfafar Camina”, una iniciativa inclosa en el programa “Horta Camina” i orientada a promoure la pràctica de l’activitat física entre les i els veïns mitjançant el disseny de rutes saludables i segures que faciliten passejos guiats. Així, la iniciativa inclou l’organització de caminades grupals de manera setmanal.

A través d’aquest projecte, l’Ajuntament cerca una promoció de la salut alhora que previndre múltiples patologies, millorar la salut en diverses malalties cròniques com a diabetis o hipertensió i incrementar el benestar general i emocional dels veïns i veïnes, objectius recollits en l’IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana.

El projecte compta amb l’aprovació de la taula intersectorial de salut de la iniciativa Xarxa Salut,,ca,a la qual està adherida Alfafar,,ca,i per a dur-lo a terme es preveu la participació de les persones implicades en aquesta taula desenvolupant-lo així de forma conjunta,,ca,Així mateix compta amb el suport de la gerència del Departament de Salut Doctor Peset i els centres d’atenció primària d’Alfafar,,ca,Com a criteri d’avaluació,,ca, a la qual està adherida Alfafar, i per a dur-lo a terme es preveu la participació de les persones implicades en aquesta taula desenvolupant-lo així de manera conjunta. Així mateix compta amb el suport de la gerència del Departament de Salut Doctor Peset i els centres d’atenció primària d’Alfafar.

Amb la presentació de “Alfafar Camina”, Alfafar continua liderant l’estratègia de salut a la comarca al mateix temps que compleix amb un dels compromisos de qualitat de la Carta de Serveis 2019 de l’Ajuntament d’Alfafar.