Alfafar promociona la literatura local a través del seu Fira de el Llibre

  • Alfafar manté l'esperit de la Fira de l'Llibre amb un seguit d'activitats al Centre Comercial Carrefour d'Alfafar.
  • Dimarts passat es va inaugurar l'espai que inclou l'exposició sobre el contacontes alfafarense Llorenç Giménez i una mostra de les obres dels escriptors i escriptores d'Alfafar.
  • A finals de setmana es realitzaran diferents firmes de llibres d'autors locals.

Alfafar, 05/05/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través d' la regidoria de Cultura, ha organitzat un seguit d'activitats per promocionar la literatura local sota el paraigua de la Fira de l'Llibre, que no s'ha pogut celebrar de la manera habitual a causa de la situació actual.

Ahir es va realitzar la inauguració de la Fira de el Llibre el Centre Comercial Carrefour d'Alfafar, on es realitzaran totes les activitats relacionades. L'emplaçament ha estat cedit per Carmila, propietària de el Centre Comercial Carrefour. A aquest acte van assistir l'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, la regidora de Cultura, Fina Carreño, el coordinador regional d'operacions de galeries Carmila, Luis Monzonís, el responsable de Carrefour Alfafar, Tomàs Català i representants de l'equip de govern.

aquest espai, obert a tota la ciutadania, acull una exposició sobre el contacontes alfafarense Llorenç Giménez, que arriba a Carrefour després d'estar exposada a la Biblioteca Pública Municipal d'Alfafar. De la mateixa manera, la biblioteca ha cedit una mostra de els llibres dels escriptors i escriptores d'Alfafar per donar a conèixer la literatura del municipi.

Més, de cara a el cap de setmana, les persones que s'acostin a l'espai de la Fira de el Llibre podran conèixer a l' escriptor Vicente Sala, que signarà les seves obres el divendres 7 de maig de 18:00 01:00 20:30h, i a l'autor Àngel Beitia, qui estarà signant el dissabte 8 de maig de 11:30 01:00 13:30h.

el Centre Comercial Alfafar compta amb totes les mesures de seguretat recomanades per les autoritats entre les quals es troben el desinfectat diari de les superfícies, limitació de l'aforament o l'ús de gel hidroalcohólico de manera habitual.

Amb aquestes activitats, l’Ajuntament d’Alfafar muestra su compromiso con la cultura segura, el suport als autors i autores locals i la seva tasca per la promoció de la cultura alfafarense.

Alfafar promociona la literatura local a través de la seua Fira del Llibre

  • Alfafar manté l’esperit de la Fira del Llibre amb una sèrie d’activitats en el Centre Comercial Carrefour d’Alfafar.
  • Dimarts passat es va inaugurar l’espai que inclou l’exposició sobre el contacontes alfafarenc Llorenç Giménez i una mostra de les obres dels escriptors i escriptores d’Alfafar.
  • A finals de setmana es realitzaran diferents signatures de llibres d’autors locals.

Alfafar, 05/05/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Cultura, ha organitzat una sèrie d’activitats per a promocionar la literatura local sota el paraigua de la Fira del Llibre, que no s’ha pogut celebrar de la manera habitual a causa de la situació actual.

Ahir es va realitzar la inauguració de la Fira del Llibre el Centre Comercial Carrefour d’Alfafar, on es faran totes les activitats relacionades. L’emplaçament ha sigut cedit per Carmila, propietària del Centre Comercial Carrefour. A este acte van assistir l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, la regidora de Cultura, Fina Carreño, el coordinador regional d’operacions de galeries Carmila, Luis Monzonís, el responsable de Carrefour Alfafar, Tomás Catalán i representants de l’equip de govern.

Aquest espai, obert a tota la ciutadania, acull una exposició sobre el contacontes alfafarenc Llorenç Giménez, que arriba a Carrefour després d’estar exposada a la Biblioteca Pública Municipal d’Alfafar. De la mateixa manera, la biblioteca ha cedit una mostra dels llibres dels escriptors i escriptores d’Alfafar per a donar a conéixer la literatura del municipi.

A més, de cara a finals de setmana, les persones que s’acosten a l’espai de la Fira del Llibre podran conéixer a l’escriptor Vicente Sala, que signarà les seues obres el divendres 7 de maig de 18:00 01:00 20:30h, Sóc l’autor Ángel Beitia, qui estarà signant el dissabte 8 de maig d’11:30 01:00 13:30h.

El Centre Comercial Alfafar compta amb totes les mesures de seguretat recomanades per les autoritats entre les quals es troben el desinfectat diari de les superfícies, limitació de l’aforament o l’ús de gel hidroalcohòlic de manera habitual.

Amb estes activitats, l’Ajuntament d’Alfafar mostra el seu compromís amb la cultura segura, el suport als autors i autores locals i la seua labor per la promoció de la cultura alfafarenca.