Alfafar promou les joguines no sexistes i no violentes

Alfafar, 05/12/2019

L'Ajuntament d'Alfafar, a través de su concejalía de Igualdad, ha posat en marxa la tercera edició de la campanya per fomentar l'ús de joguines no sexistes i no violentes entre la població més jove del municipi.

Sota el lema "Lliures per jugar", el Ayuntamiento busca concienciar a la población de Alfafar en el juego libre por parte de los niños y niñas, lliure d'estereotips i rols de gènere. Així, la campanya es difondrà en els centres educatius d'Alfafar i, en esta edición, la campaña contará con el proyecto piloto de Peco Radio en el que ha participado el alumnado de 5º y 6º de primaria de diferentes centros.

La iniciativa se centrarà en la sensibilització a través de xarxes socials a més d'una acció de promoció durant els dies 21 i 23 de desembre a la Plaça de l'Ajuntament d'Alfafar ia la plaça Miguel Hernández d'barri Orba respectivament. Durante esos días se realizará una encuesta de opinión entre la población y se sortearán dos lotes de juguetes por la participación. A més es duran a terme contacontes i un programa de ràdio.

A través d'aquest tipus d'iniciatives, el Ayuntamiento de Alfafar contribuye a la promoción de la igualdad de género en todas las franjas de edad y pasando por los diferentes ámbitos de la sociedad.

Alfafar, 05/12/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria d’Igualtat, ha posat en marxa la tercera edició de la campanya per a fomentar l’ús de joguets no sexistes i no violents entre la població més jove del municipi.

Sota el lema “Lliures per a jugar”, l’Ajuntament a prop conscienciar a la població d’Alfafar en el joc lliure per part dels xiquets i xiquetes, lliure d’estereotips i rols de gènere. Així, la campanya és difondrà en els centres educatius d’Alfafar i, en aquesta edició, la campanya comptarà amb el projecte pilot de Xiquet Radi en el qual ha participat l’alumnat de 5º i 6º de primària de diferents centres.

La iniciativa es centrarà en la sensibilització a través de xarxes socials a més d’una acció de promoció durant els dies 21 jo 23 de desembre en la Plaça de l’Ajuntament d’Alfafar i en la plaça Miguel Hernández del barri Orba respectivament. Durant aqueixos dies és realitzarà una enquesta d’opinió entre la població i es sortejaran dues lots de joguets per la participació. A més és duren a terme conta contes i un programa de ràdio.

A través d’aquesta mena d’iniciatives, l’Ajuntament d’Alfafar contribueix a la promoció de la igualtat de gènere en totes els franges d’edat i passant pels diferents àmbits de la societat.