Alfafar promou les joguines no sexistes i no violentes

Alfafar, 05/12/2019

L'Ajuntament d'Alfafar, a través de su concejalía de Igualdad, ha posat en marxa la tercera edició de la campanya per fomentar l'ús de joguines no sexistes i no violentes entre la població més jove del municipi.

Sota el lema "Lliures per jugar", l'Ajuntament busca conscienciar la població d'Alfafar en el joc lliure per part dels nens i nenes, lliure d'estereotips i rols de gènere. Així, la campanya es difondrà en els centres educatius d'Alfafar i, en esta edición, la campanya comptarà amb el projecte pilot de Peco Ràdio en què ha participat l'alumnat de 5è i 6è de primària de diferents centres.

La iniciativa se centrarà en la sensibilització a través de xarxes socials a més d'una acció de promoció durant els dies 21 i 23 de desembre a la Plaça de l'Ajuntament d'Alfafar ia la plaça Miguel Hernández d'barri Orba respectivament. Durant aquests dies es realitzarà una enquesta d'opinió entre la població i es sortejaran dos lots de joguines per la participació. A més es duran a terme contacontes i un programa de ràdio.

A través d'aquest tipus d'iniciatives, l'Ajuntament d'Alfafar contribueix a la promoció de la igualtat de gènere en totes les franges d'edat i passant pels diferents àmbits de la societat.

Alfafar, 05/12/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria d’Igualtat, ha posat en marxa la tercera edició de la campanya per a fomentar l’ús de joguets no sexistes i no violents entre la població més jove del municipi.

Sota el lema “Lliures per a jugar”, l’Ajuntament a prop conscienciar a la població d’Alfafar en el joc lliure per part dels xiquets i xiquetes, lliure d’estereotips i rols de gènere. Així, la campanya és difondrà en els centres educatius d’Alfafar i, en aquesta edició, la campanya comptarà amb el projecte pilot de Xiquet Radi en el qual ha participat l’alumnat de 5º i 6º de primària de diferents centres.

La iniciativa es centrarà en la sensibilització a través de xarxes socials a més d’una acció de promoció durant els dies 21 jo 23 de desembre en la Plaça de l’Ajuntament d’Alfafar i en la plaça Miguel Hernández del barri Orba respectivament. Durant aqueixos dies és realitzarà una enquesta d’opinió entre la població i es sortejaran dues lots de joguets per la participació. A més és duren a terme conta contes i un programa de ràdio.

A través d’aquesta mena d’iniciatives, l’Ajuntament d’Alfafar contribueix a la promoció de la igualtat de gènere en totes els franges d’edat i passant pels diferents àmbits de la societat.