Alfafar realitza diferents millores a la via i els espais públics

Alfafar, 15/10/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seva àrea de manteniment, està duent a terme una sèrie de millores en les vies i espais públics del municipi. Així, durant les últimes setmanes, s'estan realitzant accions com la baixada de les vorades d'algunes voreres, amb l'objectiu de millorar l'accessibilitat al municipi, la substitució i reparació de l'mobiliari urbà com el rellotge de l'mupi ubicat a l'avinguda Reis Catòlics, diferents papereres i bancs o la reparació de l'Camí de Russafa amb motiu de la recollida de l'arròs.

En ese sentido, l'Ajuntament també ha realitzat millores en parcs del municipi, com en el de Corts Valencianes, on s'ha reparat l'hipopòtam, l'escala i el cautxú de terra.

A través d'aquest tipus d'actuacions, l’Ajuntament continúa trabajando por cumplir con su compromiso para que Alfafar sea un municipio con un entorno urbano más accesible, amable con la ciudadanía y seguro para el tránsito peatonal.

Alfafar, 15/10/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua àrea de Manteniment, està duent a terme una sèrie de millores en les vies i espais públics del municipi. Així, durant les últimes setmanes, s’estan realitzant accions com la baixada de les vorades, amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat en el municipi, la substitució i reparació del mobiliari urbà com el rellotge de l’opi situat en l’avinguda Reis Catòlics, diferents papereres i bancs o la reparació del Camí de Russafa amb motiu de la recollida de l’arròs.

En aquest sentit, l’Ajuntament també ha realitzat millores en parcs del municipi, com en el de Corts Valencianes, on s’ha reparat l’hipopòtam, l’escala i el cautxú del sòl.

A través d’aquesta mena d’actuacions, l’Ajuntament continua treballant per complir amb el seu compromís perquè Alfafar siga un municipi amb un entorn urbà més accessible, amable amb la ciutadania i assegurança per al trànsit per als vianants.