Alfafar realitza el dragatge i desbrossament del port de l'Tremolar

Alfafar, 10/01/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Medi Ambient, està duent a terme el dragatge i desbrossament al canal de l'Tremolar per tal de mantenir-lo net i en les millors condicions per a l'ús i gaudi dels veïns i veïnes del municipi.

La acción, que es va realitzar per última vegada l'any 2015, consisteix a retirar el canyís i altres residus d'aquest port perquè les barques puguin navegar sense cap impediment per aquesta zona.

Per a la regidora de Medi Ambient, Lorena Mínguez, "Es tracta d'una actuació que teníem pendent i que portàvem temps estudiant per dur a terme. Més, atén també a les demandes de l'veïnat de l'Tremolar que són, especialmente, els que donen més ús a aquest canal ".

El dragatge i el desbrossament d'aquest canal va començar aquest dimecres 8 de gener i finalitzarà durant els propers dies.

Alfafar, 10/01/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Medi Ambient, està duent a terme el dragatge i desbrossament en el canal del Tremolar amb la finalitat de mantindre’l net i en les millors condicions per a l’ús i gaudi dels veïns i veïnes del municipi.

L’acció, que es va realitzar per última vegada l’any 2015, consisteix a retirar el canyís i altres residus d’aquest port perquè les barques puguen navegar sense cap impediment per aquesta zona.

Per a la regidora de Medi Ambient, Lorena Mínguez, “es tracta d’una actuació que teníem arracada i que portàvem temps estudiant per a dur a terme. A més, atén també les demandes del veïnat del Tremolar que són, especialment, els qui donen més ús a aquest canal”.

El dragatge i el desbrossament d’aquest canal va començar aquest dimecres 8 de gener i finalitzarà durant els pròxims dies.