Alfafar realitza una neteja de grafits en espais públics

Alfafar, 11/07/2019:

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seva àrea de Manteniment i en col·laboració amb la Koordinadora de Kol · lectius Parke del Parc Alcosa, ha posat en marxa una campanya de neteja de grafits en espais com parcs, jardins, senyals vials, contenidors o façanes.

Amb aquesta neteja del mobiliari públic, l'Ajuntament referma el seu compromís amb la cura dels espais urbans d'Alfafar i dóna resposta al seu torn a diverses demandes veïnals en aquest sentit.

La neteja dels grafits del municipi se suma a les nombroses accions que s'estan duent a terme en els últims mesos des de les àrees de Manteniment i Urbanisme de l'Ajuntament d'Alfafar per millorar les vies i espais públics, y cumplir, d'aquesta manera, con su compromiso de trabajar por el incremento de la calidad de vida de las y los vecinos. Entre ellas, el repintat de parcs i jocs infantils o la millora de l'accessibilitat dels carrers afavorint la seva trànsit de vianants i fent així d'Alfafar un espai més amable per a la ciutadania.

Alfafar, 11/07/2019:

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua àrea de Manteniment i en col·laboració amb la Koordinadora de Kolectivos Parke del Parc Alcosa, ha posat en marxa una campanya de neteja de grafitis en espais com a parcs, jardins, senyals viaris, contenidors o façanes.

Amb aquesta neteja del mobiliari públic, l’Ajuntament reafirma el seu compromís amb la cura dels espais urbans d’Alfafar i dona resposta al seu torn a diverses demandes veïnals en aqueix sentit.

La neteja dels grafitis del municipi se suma a les nombroses accions que s’estan duent a terme en els últims mesos des de les àrees de Manteniment i Urbanisme de l’Ajuntament d’Alfafar per a millorar les vies i espais públics, i complir, d’aquesta forma, amb el seu compromís de treballar per l’increment de la qualitat de vida de les i els veïns,,ca,Entre ells,,fr,continua en marxa la campanya Accions x Barris per la qual es continuen implementat nombroses millores en els espais públics,,ca,en la senyalística i en el mobiliari urbà dels diferents barris d’Alfafar,,ca,Noves millores en la pintura viària d'Alfafar,,es. Entre elles, el repintat de parcs i jocs infantils o la millora de l’accessibilitat dels carrers afavorint el seu trànsit per als vianants i fent així d’Alfafar un espai més amable per a la ciutadania.