Alfafar recupera la celebración de las Olimpiadas Escolares

  • L'esdeveniment ha comptat amb més de 1.500 participants de l'alumnat dels diferents centres escolars.
  • Durant la darrera jornada els centres educatius van rebre un bo de 150 euros per bescanviar a Decathlon per material esportiu per al centre.

Alfafar, 16/05/2022

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de les regidories d'Esports i Educació, ha recuperat la celebració de les Olimpíades Escolars amb més de 1.500 participants. Els centres del municipi d‟educació primària i secundària han format part d‟aquest esdeveniment, que ha tingut lloc al Complex Esportiu Municipal d'Alfafar.

Amb aquesta iniciativa, celebrada des del 26 d'abril fins al 14 de maig, l'alumnat dels centres La Fila, Orba, Maria Immaculada, Guia, Vamar i l'IES 25 d’Abril ha participat en un acte que fomenta els valors del treball en equip i la competitivitat sana.

Un cop finalitzades les Olimpíades, el alcalde de Alfafar, Juan Ramón Adsuara, amb la regidora d'Educació, Raquel Vidal, i el regidor d'Esports, Eduardo Grau, van fer entrega als centres educatius d'un bo per valor de 150 euros per bescanviar a Decathlon per material esportiu per al centre. Juan Ramón Adsuara ha explicat que “esteevent sempre és un dels més esperats per part de l'alumnat, ja que es relacionen amb la resta de centres del municipi i es fomenta l'esport i la cooperació”.

En aquestes jornades, l'alumnat competeix de manera sana amb persones de la seva mateixa edat i s'impulsa el treball en equip per aconseguir les millors marques esportives a les diferents proves. En aquesta edició també s'han separat per classes dels mateixos centres per les mesures sanitàries.

La regidora d'Educació, Raquel Vidal, ha explicat que “durant totes les jornades i els equips docents s‟han implicat que la realització sigui tot un èxit. Tot i el canvi de format obligat, les jornades esportives han estat un èxit tant per als nens que les han gaudit, com per a l'organització conjunta entre educació, esports i centres educatius”.

Per la seva banda, el regidor d'Esports, Eduardo Grau, ha assegurat que estan “molt contents d'haver pogut recuperar aquesta activitat i que suposi un símbol de la reactivació que pateix la societat en general, i les escoles en particular, després d'aquesta crisi sanitària. Per nosaltres és molt important fomentar l'esport i els hàbits de vida saludables entre els infants i els joves, i activitats com aquesta són la base per iniciar-se a la pràctica d'aquests”.

L’Ajuntament d’Alfafar, amb aquesta iniciativa, reforça la seva aposta per la integració entre l'alumnat dels diferents centres educatius del municipi amb l'objectiu de promoure la pràctica de l'esport com a hàbit saludable i la inclusió dins l'horari escolar.

Alfafar recupera la celebració de les Olimpíades Escolars

  • L’esdeveniment ha comptat amb més de 1.500 participants de l’alumnat dels diferents centres escolars.
  • Durant l’última jornada els centres educatius van rebre un bo de 150 euros per a canviar en Decathlon per material esportiu per al centre.

Alfafar, 16/05/2022

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de les regidories d’Esports i Educació, ha recuperat la celebració de les Olimpíades Escolars amb més de 1.500 participants. Els centres del municipi d’educació primària i secundària han format part d’este esdeveniment, que ha tingut lloc en el Complex Esportiu Municipal d’Alfafar.

Amb esta iniciativa, celebrada des del 26 restants pagats per la persona 14 de maig, l’alumnat dels centres La Fila, Orba, Maria Immaculada, Guia, Vamar i l’IES 25 d’Abril ha participat en un acte que fomenta els valors del treball en equip i la competitivitat sana.

Una vegada finalitzades les Olimpíades, l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, al costat de la regidora d’Educació, Raquel Vidal, i el regidor d’Esports, Eduardo Grau, van fer lliurament als centres educatius d’un bo per valor de 150 euros per a canviar en Decathlon per material esportiu per al centre. Juan Ramón Adsuara ha explicat que “este esdeveniment sempre és un dels més esperats per part de l’alumnat, ja que es relacionen amb la resta de centres del municipi i es fomenta l’esport i la cooperació”.

En estes jornades, l’alumnat competix de manera sana amb persones de la seua mateixa edat i s’impulsa el treball en equip per aconseguir les millors marques esportives en les diferents proves. En esta edició s’han separat també per classes dels mateixos centres per les mesures sanitàries.

La regidora d’Educació, Raquel Vidal, ha explicat que “durant totes les jornades i els equips docents s’han implicat en què la realització siga tot un èxit. Pese al canvi de format obligat, les jornades esportives han sigut un èxit tant per als xiquets que les han gaudides, com per a l’organització conjunta entre educació, esports i centres educatius”.

Per part seua, el regidor d’Esports, Eduardo Grau, ha assegurat que estan “molt contents d’haver pogut recuperar esta activitat i que supose un símbol de la reactivació que està patint la societat en general, i els col·legis en particular, després d’esta crisi sanitària. Per a nosaltres és molt important fomentar l’esport i els hàbits de vida saludables entre els xiquets i joves, i activitats com esta són la base per a iniciar-se en la pràctica d’estos”.

L’Ajuntament d’Alfafar, amb esta iniciativa, reforça la seua aposta per la integració entre l’alumnat dels diferents centres educatius del municipi amb l’objectiu de promoure la pràctica de l’esport com a hàbit saludable i la seua inclusió dins de l’horari escolar.