Alfafar reforça la seva política d'envelliment actiu amb el programa "Mou-te"

Alfafar, 20/12/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través del seu regidoria de Gent Gran, posa a disposició de la població més gran de l'municipi el programa "Mou-te". Una iniciativa composta de visites culturals com excursions durant primavera i estiu o l'assistència a obres de teatre durant els mesos d'hivern.

El programa, que està en marxa des de gener de 2017, es troba emmarcat en la política d'envelliment actiu de l'Ajuntament que posa a disposició de la població més gran de Alfafar activitats que li permetin mantenir i continuar desenvolupant les seves capacitats físiques, intelectuales y sociales.

En ese sentido, "Mou-te" naixia com una opció cultural i complementària als tallers de el programa "Més vida als anys" amb l'objectiu d'oferir a la gent gran del municipi la possibilitat d'acudir a l'teatre amb autobús organitzat.

La iniciativa inclou, com a mínim, una activitat a el mes i la propera sortida que es realitzarà serà dijous que ve 9 de gener a el teatre Olympia de València per veure el musical "El guardaespatlles".

Alfafar, 20/12/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria de Majors, posa a la disposició de la població més major del municipi el programa “Mou-et”. Una iniciativa composta de visites culturals com a excursions durant primavera i estiu o l’assistència a obres de teatre durant els mesos d’hivern.

El programa, que està en marxa des de gener de 2017, es troba emmarcat en la política d’envelliment actiu de l’Ajuntament que posa a la disposició de la població més major d’Alfafar activitats que li permeten mantindre i continuar desenvolupant les seues capacitats físiques, intel·lectuals i socials.

En aqueix sentit, “Mou-et” naixia com una opció cultural i complementària als tallers del programa “Més vida als anys” amb l’objectiu d’oferir a les persones majors del municipi la possibilitat d’acudir al teatre amb autobús organitzat.

La iniciativa inclou, com a mínim, una activitat al mes i la pròxima eixida que es realitzarà serà dijous que ve 9 de gener al teatre Olympia de València per a veure el musical “El guardaespatles”.