Alfafar reparteix els programes de les Festes Patronals i Populars 2019

Alfafar, 26/08/2019

L'Ajuntament d'Alfafar ha començat el repartiment del programa i el llibre de festes de les Festes Patronals i Populars 2019.

les festes, que tindran lloc des del 30 d'agost fins al 17 de setembre, contenen un ampli programa compost d'actes religiosos, espectáculos, exposicions i activitats per a totes les edats.

El programa està compost pel llibre de festes, on es pot consultar la programació completa, saludes de diferents entitats i articles que repassen aspectes de la història del municipi, ia més inclou el programa de mà, que es tracta d'un fullet resumit amb tots els actes que es faran a les Festes 2019.

L'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, ha destacat les festes com "un dels moments més esperats per tots els veïns i veïnes del municipi". Més, ha posat en valor la unió entre la tradició de les festes patronals, en honor a la Mare de Déu del Do, i les festes populars, amb activitats festives per a totes les edats.

Per la seva banda, el regidor de Festes, Eduardo Grau, ha declarat que "aquestes festes són de tots i per a tots els i les alfafarenses". En ese sentido, ha animat a formar part de la festa i a participar en les activitats que es realitzaran durant els propers dies.Els programes de festes es poden recollir a més en els punts d'informació de l'Ajuntament i Barri Orba durant el seu horari d'obertura.

Alfafar, 26/08/2019

L’Ajuntament d’Alfafar ha començat el repartiment del programa i el llibre de festes de les Festes Patronals i Populars 2019. Les festes, que tindran lloc des del 30 d’agost fins al 17 de setembre, contenen un ampli programa compost d’actes religiosos, espectacles, exposicions i activitats per a totes les edats.


El programa està compost pel llibre de festes, on es pot consultar la programació completa, saludes de diferents entitats i articles que repassen aspectes de la història del municipi, i a més inclou el programa de mà, que es tracta d’un fullet resumit amb tots els actes que es realitzaran en les Festes 2019.


L’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, ha destacat les festes com “un dels moments més esperats per tots els veïns i veïnes del municipi”. A més, ha posat en valor la unió entre la tradició de les festes patronals, en honor a la Verge del Do, i les festes populars, amb activitats festives per a totes les edats.


Per part seua, el regidor de Festes, Eduardo Grau, ha declarat que “aquestes festes són de tots i per a tots els i les alfafarenses”. En aqueix sentit, ha animat a formar part de la festa i a participar en les activitats que es realitzaran durant els pròxims dies.


Els programes de festes es poden recollir a més en els punts d’informació de l’Ajuntament i Barri Orba durant el seu horari d’obertura.