Alfafar se suma al Día Internacional de la Eliminación de la Violencia contra la Mujer

Alfafar, 18/11/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’Espai d’Igualtat, inicia avui, dilluns 18 de novembre, un seguit d'activitats emmarcades en el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona que es commemora el 25 de novembre. Les i els veïns d'Alfafar podran participar en un variat programa dirigit a tots els públics amb el qual es busca sensibilitzar la població de la corresponsabilitat en l'eliminació de la violència de gènere. Això emmarcat en la política ferma que L | Alfafar ha seguit durant els últims anys per eradicar conductes masclistes i arribar a una igualtat efectiva en tots els àmbits.

Entre les diverses accions que es realitzaran al llarg d'aquestes setmanes, l’Espai d’Igualtat organizará talleres de teatro, actes com l'adhesió a la iniciativa Biblioteques en Igualtat, conferències sobre dona i feminisme o exposicions i visualitzacions de vídeos relacionats amb la violència de gènere. Un dels plats forts serà la marxa "Pobles contra la Violència de Gènere", impulsada per Alfafar i realitzada al costat dels municipis de Massanassa i Benetússer diumenge que ve 24 de novembre.

Dilluns 25 de novembre a les 11.30h tindrà lloc l'acte institucional a la plaça de l'Ajuntament que inclourà la performance "Passos contra la Violència de Gènere" i, a les 18.30h, es organitzarà un punt de trobada per a acudir a la manifestació de l'25N a València.

Igualment, durant aquests dies s'han previst diferents accions enfocades en els joves, así, es realitzaran performances, contacontes i tallers de prevenció de violència de gènere i educació afectiu-sexual en diferents centres educatius d'Alfafar.

D'aquesta manera, l’Espai d’Igualtat ofrece a la ciudadanía la posibilidad de participar en un variado programa con el que pretende sensibilizar de la corresponsabilidad en la eliminación de la violencia de género y visibilizar sus actuaciones a lo largo del año. Actuaciones como los talleres anuales para implicar a las mujeres en la esfera social y cultural de Alfafar o el servicio de atención jurídica e integral a disposición de las mujeres que sufren o han sufrido violencia de género, siguiendo la política firme de l’Ajuntament d’Alfafar para erradicar conductas machistas y alcanzar una igualdad efectiva en todos los ámbitos.

Alfafar, 18/11/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’Espai d’Igualtat, inicia hui, dilluns 18 de novembre, una sèrie d’activitats emmarcades en el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona que es commemora el 25 de novembre. Les i els veïns d’Alfafar podran participar en un variat programa dirigit a tots els públics amb el qual es busca sensibilitzar a la població de la corresponsabilitat en l’eliminació de la violència de gènere. Això emmarcat en la política ferma que l’Ajuntament d’Alfafar ha seguit durant els últims anys per a erradicar conductes masclistes i aconseguir una igualtat efectiva en tots els àmbits.

Entre les diverses accions que es realitzaran al llarg d’aquestes setmanes, l’Espai d’Igualtat organitzarà tallers de teatre, actes com l’adhesió a la iniciativa Biblioteques en Igualtat, conferències sobre dona i feminisme o exposicions i visualitzacions de vídeos relacionats amb la violència de gènere. Un dels plats forts serà la marxa “Pobles contra la Violència de Gènere”, impulsada per Alfafar i realitzada al costat dels municipis de Massanassa i Benetússer diumenge que ve 24 de novembre.

El dilluns 25 de novembre a les 11.30h tindrà lloc l’acte institucional en la plaça de l’Ajuntament que inclourà la performance “Passos contra la Violència de Gènere” i, i les 18.30h, s’organitzarà un punt de trobada per a acudir a la manifestació del 25N a València.

Igualment, durant aquests dies s’han previst diferents accions enfocades en els joves, així, es realitzaran performances, conta contes i tallers de prevenció de violència de gènere i educació afectiu-sexual en diferents centres educatius d’Alfafar.D’aquesta forma, l’Espai d’Igualtat ofereix a la ciutadania la possibilitat de participar en un variat programa amb el qual pretén sensibilitzar de la corresponsabilitat en l’eliminació de la violència de gènere i visibilitzar les seues actuacions al llarg de l’any. Actuacions com els tallers anuals per a implicar les dones en l’esfera social i cultural d’Alfafar o el servei d’atenció jurídica i integral a la disposició de les dones que pateixen o han patit violència de gènere, seguint la política ferma de l’Ajuntament d’Alfafar per a erradicar conductes masclistes i aconseguir una igualtat efectiva en tots els àmbits.