Alfafar va viure un any més la tradicional benedicció d'animals de Sant Antoni i la fira Pro-Adopt

  • Des de primera hora de diumenge es van concentrar carros i cavalls de tota la comarca, a més de veïns i veïnes que van portar a les seves mascotes a la benedicció.
  • La 4a edició del Pro-Adopt per promoure l'adopció de mascotes va tenir novament una gran acollida a Alfafar.

Alfafar, 16/02/15:

Ahir diumenge 15 de febrer Alfafar viure un any més la tradicional festivitat de Sant Antoni Abat, coincidint amb Pro-Adopt per 4t any consecutiu, esdeveniment que promou l'adopció de mascotes.

Carros i cavalls de tots els municipis de la Comarca l'Horta Sud van començar a concentrar-se en la C / Marià Benlliure des de primeres hores del matí, on els carreters van compartir un esmorzar popular. A les 12:30h la plaça de l'Ajuntament va començar a rebre els animals per a la Benedicció, començant pels animals de companyia, seguits de la desfilada dels cavalls i carros.

Coincidint amb aquests actes, Parc de les Palmeres va acollir un any més l'esdeveniment Pro-Adopt, que promou l'adopció de mascotes i animals de companyia.

Aquest any van ser un total de 24 gossos / es els / les que buscaven llar, que romanen en 6 associacions protectores d'animals diferents, d'entre les 19 que van participar en la fira, que va comptar també amb l'assistència de 3 clíniques veterinàries i 7 entitats col·laboradores.

L'acte estrella del dia va ser la participació especial de la Unitat Canina de la Policia de Burjassot, que va realitzar diversos exercicis i simulacres davant el nombrós públic assistent.

Durant el matí, els i les assistents a la fira també van poder gaudir d'animació infantil per als / les més petits / es i activitats amb les seves mascotes, com la desfilada caní en què van participar 64 gossos / es amb els seus respectius propietaris / es.