Alfafar va viure un any més la tradicional Fira Medieval de Sant Sebastià

  • Des de la tarda de divendres fins a la nit d'ahir diumenge, veïns, veïnes i visitants van gaudir de gastronomia, jocs, música i artesania de l'època medieval.
  • La inauguració oficial es va celebrar dissabte a les 12h del migdia amb exhibicions i actuacions musicals.
Alfafar, 19/01/15:
Alfafar ha viscut aquest cap de setmana una nova edició del seu tradicional Fira Medieval en honor a Sant Sebastià, situada un any més a la Plaça de l'Ajuntament els dies 16, 17 i 18 de gener.
El divendres 16, a partir de les 17h les paradetes del Mercat Medieval van anar obrint després de l'actuació itinerant d'un grup que interpretava música medieval a ritme de gaites.
Dissabte 17 les paradetes van estar oberts des de les 11h del matí. A les 12h del migdia va tenir lloc la inauguració oficial de la Fira, amb l'obertura de les atraccions infantils i l'actuació del grup Mermicolion, que va acompanyar a la comitiva en el seu recorregut per la Fira. Durant la inauguració també va tenir lloc l'exhibició de lluita de cavallers en el seu campament i les exposicions d'artefactes medievals i d'aus rapinyaires. Una xerrada dels Càtars clausurar el mercat a les 14h de la tarda.
Els paradetes van tornar a obrir a les 17h, celebrant seguidament l'exposició de manuscrits i una nova xerrada dels Càtars. A les 19h va tenir lloc la desfilada de Moros i Cristians, seguit d'una nova actuació de Mermicolion, que es va tancar amb la desfilada, aquesta vegada de soldats. A la nit va tenir lloc una gran Queimada, clausurant el mercat a les 23h de la nit.
Diumenge 18 a les 11h el Mercat Medieval va tornar a obrir amb els seus paradetes, noves actuacions musicals, xerrades, exposicions, desfilada de soldats i Queimada per als que no van poder gaudir dissabte, clausurant finalment la Fira Medieval en honor a Sant Sebastià 2015 a les 23h de la nit.