Alfafar i Sedaví milloraran el túnel del Saler amb ajuda de Diputació

  • El conegut com Pont de Pedra que comparteixen els dos municipis és una infraestructura problemàtica pel mal estat del ferm i el seu nivell freàtic.
  • Les obres començaran previsiblement a finals de gener.
Alfafar, 12/01/15:
El passat mes de maig, els municipis d'Alfafar i Sedaví es van unir per sol·licitar a la Diputació de València la reparació integral del túnel del Pont de Pedra, per tal de tallar una reivindicació històrica que afecta ambdues localitats, petició que finalment va donar els seus fruits divendres passat, amb l'anunci de Diputació del començament de les obres a finals d'aquest mes de gener.
Aquest pas inferior, el nivell freàtic i deficient funcionament del sistema de recollida de pluvial provoca que la zona estigui contínuament plena d'aigua, és un dels punts negres de tots dos municipis per la gran afluència de vehicles que diàriament passen per ell, creuant sota la Pista de Silla i unint Alfafar i Sedaví amb el tràfic provinent del Camí de Castellar i la Carretera del Saler.
Finalment, con la intervención de la Diputació de València, a finals de mes es procedirà a substituir les bombes de buidatges per un sistema drenant, es renovarà l'asfaltat i un nou controlador de gàlib evitarà que els camions que ho transitin puguin enganxar-.
Més, dos municipis han acordat la realització de les tasques compartides de neteja i condicionament de la via de servei, així com la millora de la pintura viària a l'entrada de les dues poblacions.