Alfafar aplica les mateixes restriccions comercials que té el municipi a la seva zona comercial

  • La imposició de el tancament perimetral de l'municipi no estava prevista en la roda de premsa de President de la Generalitat i la seva decisió d'incloure-la va ser posterior.
  • Alfafar s'aplicarà la mateixa norma a tot el municipi, inclosa la zona comercial.
  • Els alcaldes del "nucli poblacional" voten per unanimitat adoptar les mateixes mesures en tots els seus municipis.

Alfafar, 06/01/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, en compliment de les seves obligacions legals imposades per la Generalitat Valenciana, procedirà a el tancament perimetral del seu municipi a partir del pròxim dia 7. Contràriament a la informació que ha pogut ser publicada no existeix resolució per part de la Conselleria de Sanitat que suposi un afectamiento diferenciat de la zona comercial respecte a la de la resta de l'munició, per la qual cosa el consistori procedirà a aplicar i vigilar l'aplicació de exactament la mateixa normativa en tot el municipi, amb l'ajuda de Guàrdia Civil i Policia Local.

El tancament perimetral, que tindrà una durada mínima de 2 setmanes, és una mesura restrictiva que se li ha imposat a l'municipi per motius de caràcter urbà i de proximitat amb altres localitzacions que si s'incloïen entre les mesures presentades per presidència. Aquest tancament perimetral no estava previst inicialment en la roda de premsa de President de la Generalitat, pel que la seva decisió d'incloure-la posteriorment demostra una important manca de coordinació a ulls de Juan Ramón Adsuara, Alcalde d'Alfafar.

"L'objectiu prioritari és i van seguir sent sempre les persones, però hem de donar certeses, no pot ser que per a la Generalitat en el matí Alfafar no es confini, a la tarda si i que unes hores més endavant llegim que volen excloure la zona comercial, no pot ser ", afirmar l'alcalde, fent es ressò de l'desconcert que va suposar la jornada. No obstant això, afirmar que la prioritat és "protegir les persones. Aquest consistori és sempre un aliat fidel de totes les institucions, però hem de ser seriosos, és el mínim que ens exigeixen els nostres veïns, no hi pot haver ciutadans de primer i de segona, ni comerços de primera ni de segona ".

Addicionalment, en reunió de coordinació entre els alcaldes del "nucli poblacional" s'ha acordat per unanimitat aplicar el mateix criteri, ja que existeixen els antecedents com els d'Elda i Petrer. Per tant, la zona comercial quedés oberta només per als veïns dels municipis d'Alfafar, Benetússer, Sedaví, Massanassa y Lloc Nou, respectant les mateixes limitacions en qualsevol part d'aquests 5 municipis.

Alfafar aplica les mateixes restriccions comercials que té el municipi a la seua zona comercial

  • La imposició del tancament perimetral del municipi no estava prevista en la roda de premsa del President de la Generalitat i la seua decisió d’incloure-la va ser posterior.
  • Alfafar aplicarà la mateixa norma a tot el municipi, inclosa la zona comercial.
  • Els Alcaldes del “nucli poblacional” voten per unanimitat adoptar les mateixes mesures en tots els seus municipis.

Alfafar, 06/01/2021

L’Ajuntament d’Alfafar en compliment de les seues obligacions legals imposades per la Generalitat Valenciana procedirà al tancament perimetral del seu municipi a partir del pròxim dia 7. Contràriament a la informació que ha pogut ser publicada no existeix resolució per part de la Conselleria de Sanitat que supose un afectamiento diferenciat de la zona comercial respecte a la de la resta del munició, per la qual cosa el consistori procedirà a aplicar i vigilar l’aplicació d’exactament la mateixa normativa en tot el municipi, amb l’ajuda de Guàrdia Civil i Policia Local.

El tancament perimetral que tindrà una duració mínima de 2 setmanes és una mesura restrictiva que se li ha imposat al municipi per motius de caràcter urbà i de proximitat amb altres localitzacions que si s’incloïen entre les mesures presentades per presidència. Aquest tancament perimetral no prevista inicialment en la roda de premsa del President de la Generalitat, per la qual cosa la seua decisió d’incloure-la posteriorment demostra una important falta de coordinació a ulls de Juan Ramón Adsuara, Alcalde d’Alfafar: “L’objectiu prioritari és i van continuar sent sempre les persones, però hem de donar certeses, no pot ser que per a la Generalitat en el matí Alfafar no es confine, en la vesprada si i que unes hores més endavant llegim que volen excloure la zona comercial, no pot ser.” Afirme fent s’eco del desconcert que va suposar la jornada. No obstant això, la prioritat va afirmar és: “Protegir a les persones, aquest consistori és sempre un aliat fidel de totes les institucions, però hem de ser seriosos, és el mínim que ens exigeixen els nostres veïns, no pot haver-hi ciutadans de primer i de segona, ni comerços de primera ni de segona.”

Addicionalment, en reunió de coordinació entre els Alcaldes del “nucleo poblacional” s’ha acordat per unanimitat aplicar el mateix criteri; ja que existeixen els antecedents com els d’Elda i Petrer. Per tant, la zona comercial quedara oberta només per als veïns dels municipis d’Alfafar, Benetússer, Sedavi, Massanassa i LLoc Nou, respectant les mateixes limitacions en qualsevol part d’aquests 5 municipis.