Festes

Actualitat

botó-festes-2016

LLIBRE DE FESTES PATRONALS

I POPULARS ALFAFAR 2016

boton_barracones

MANUAL DE BONES PRÀCTIQUES,es

PER ALS BARRACONS

BOTON_REGLAMENTO

REGLAMENTS DE LES

ACTIVITATS ESPORTIVES

CORREFOCS

MESURES DE SEGURETAT PER AL

“CORREFOCS DIMONIS DE MISLATA”


Qui som?
L'àrea de festes organitza les diferents festes tradicionals de caràcter municipal així com col · labora amb aquelles sol · licituds de festes de barri amb l'objectiu de reivindicar la festa com a bé cultural i històric.

Horari atenció ciutadana
Dilluns-dimecres-divendres de 9 01:00 10 hores

Les nostres Festes

Festival en honor a Sant Sebastià.

Activitats organitzades en commemoració del patró d'Alfafar entorn de la celebració d'un mercat medieval. Se celebra el tercer cap de setmana de gener.

INCORPORAR DIPTIC CELEBRACIÓ 2013

Festivitat de Sant Antoni.

Activitats organitzades en el context comarcal de celebració de l'acte de benedicció d'animals per Sant Antoni que es complementa amb el desenvolupament d'una fira tradicional valenciana - porrat de Sant Antoni. Se celebra el tercer cap de setmana de febrer.

INCORPORAR DIPTIC CELEBRACIÓ 2013

Festes del Barri del Tremolar.

Se celebren a finals de maig en honor a la Mare de Déu dels Desemparats. L'acte central de les festes consisteix en l'entrada de la verge pel canal de l'Albufera fins al Tremolar, on l'esperança centenars de persones per retre-li tribut i cantar "albaes"Al so de “dolçaina jo tabal“.

INCORPORACIÓ DE FILM díptic FESTES 2013

Festes Populars del Barri Orba.

Se celebren a principis del mes de juliol al Barri Orba, anteriorment conegut com a Parc Alcosa. Amb motiu d'aquestes festes es realitzen tot tipus d'activitats, com concerts, desfilades de moros i cristians, actes culturals, revetlles, etc. participant al seu torn la societat civil amb els barracons que omplen d'ambient festiu la Plaça Poeta Miguel Hernández.

INCORPORAR FESTES Programa ENLLAÇ

Festes Patronals i Populars.

Se celebren durant la primera setmana del mes de setembre en honor a la patrona d'Alfafar, la Verge dels Desemparats on es conjuga tradició i activitats festives de caràcter més popular. Destaquen en l'ambient festiu dels tradicionals barracons que omplen de música i alegria la Plaça de l'Ajuntament i el seu entorn.

Festes C / San Jose.

Se celebra a finals de mes d'abril. Festa organitzada pels veïns i veïnes del C / Sant Josep amb la col · laboració de l'Ajuntament d'Alfafar.

Festes C / Sant Pasqual.

Se celebren a mitjans del mes de maig. Festa organitzada pels veïns i veïnes del C / Sant Pasqual amb la col · laboració de l'Ajuntament d'Alfafar.

INCORPORAR DIPTIC CELEBRACIÓ 2013

Festes C / Sant Gaietà.

Se celebren el primer cap de setmana d'agost. Festa organitzada pels veïns i veïnes del C / Sant Gaietà amb la col · laboració de l'Ajuntament d'Alfafar.

Festivitat Santíssim Crist dels Desemparats.

Se celebra a principi del mes de novembre. Festivitat de caràcter religiós i solidari que se celebra al Barri Orba organitzada per la Germandat del Santíssim Crist dels Desemparats amb la col · laboració de l'Ajuntament d'Alfafar.

Normativa de fiestas

NORMES DESFILADA MOROS I CRISTIANS

NORMES GENERALES BARRACONES 2013

Normes de convivència ciutadana i bon govern (Insertar enllaç d'accés ORDENANÇA)