Arranca la campaña “Disfruta del Nadal al Comerç Local d’Alfafar”

Alfafar, 17/12/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local de (ADL), torna a organitzar un any més la campanya "Gaudeix de l'Nadal a l' Comerç Local d'Alfafar ", una iniciativa municipal que busca posar en valor els valors únics d'el comerç de proximitat, especialment durant les festes nadalenques.

D'aquesta manera, l'ADL, amb la col·laboració de Mercat Municipal i l'Espai Jove, ha preparat una programació especial sota l'etiqueta "Nadal a l'Comerç Local "i que s'integra per primera vegada dins de la programació local de Nadal.

Entre les novetats, destaca l'organització del primer "Marxa de el Nadal" el 27 de desembre, un macro esdeveniment lúdic i esportiu en què veïns, veïnes i visitants recorreran amb les seves millors disfresses nadalencs els carrers de la localitat, per participar en els sortejos de regals que realitzaran comerciants locals i gaudir d'un bon berenar nadalenc, música i animació. Així mateix, l'esdeveniment tindrà un marcat caràcter solidari, ja que per obtenir un dorsal els participants lliuraran un quilo d'aliments no peribles a l'Associació Càritas.

Per la seva banda, els més petits i petites tenen una cita amb el nou "Sambori de el Nadal", una jornada amb jocs gegants de nadal i la visita del Pare Noel el dia 23 de desembre, entre altres sorpreses patrocinades per Comerç Alfafar.

També les i els joves del municipi poden participar en els nous "Tallers juvenils de Nadal" impartits per comerciants locals en el Espai Jove, que busquen apropar l'activitat comercial de proximitat entre el públic més jove.

A la campanya se suma Mercats d'Alfafar amb activitats i tallers tant en l'entorn de l'Mercat Municipal com dels mercats ambulants de l' barri Orba i de la Plaça de l'Ajuntament.

Per la seva banda, Acypal ha preparat grans descomptes per les compres realitzades en els comerços associats: es sortejaran 50 vals descompte per valor de 30 euros per a les compres nadalenques.

Accedeix a tota la programació

Alfafar, 17/12/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local de (ADL), torna a organitzar un any més la campanya “Gaudeix del Nadal al Comerç Local d’Alfafar”, una iniciativa municipal que busca posar en valor els valors únics del comerç de proximitat, especialment durant els festes nadalenques.

D’aquesta forma, l'ADL, amb la col·laboració de Mercat Municipal i el Espai Jove, ha preparat una programació especial sota l’etiqueta “Nadal al Comerç Local” i que s’integra per primera vegada dins de la programació local de Nadal.

Entre els novetats, destaca l’organització de la primera “Marxa del Nadal” el 27 de desembre, una macro esdeveniment lúdic i esportiu en el qual veïns, veïnes i visitants recorreran amb els seues millors disfresses nadalenques els carrers de la localitat, per a participar en els sortejos de regals que realitzaran comerciants locals i gaudir d’un bon berenar nadalenc, música i animació. Així mateix, l’esdeveniment tindrà un marcat caràcter solidari, ja que per a obtindre un dorsal els participants entregaren un quilo d’aliments no peribles a l’Associació Càritas.

Per part seua, els més xicotets i xicotetes tenen una cita amb el nou “Sambori del Nadal”, una jornada amb jocs gegants de nadal i la visita de Papa Noel el dia 23 de desembre, entre altres sorpreses patrocinades per Comerç Alfafar.

També els i els joves del municipi poden participar en els nous “Tallers juvenils de Nadal” impartits per comerciants locals en el Espai Jove, que busquen ficar al llit l’activitat comercial de proximitat entre el públic més jove.

A la campanya se suma Mercats d’Alfafar amb activitats i tallers tant a l’entorn del Mercat Municipal com dels mercats ambulants del barri Orba i de la Plaça de l’Ajuntament.

Per part seua, Acypal ha preparat grans descomptes per els compres realitzades en els comerços associats: es sortejaran 50 vals descompte per valor de 30 euros per als compres nadalenques.

Accedeix a tota la programació.