Color, amor i música es van unir a Alfafar el cap de setmana

  • Els centres educatius del municipi van celebrar els Carnestoltes amb cercaviles i comparses.
  • Representants del món de la Música d'Alfafar recollir a l'Ajuntament l'enciclopèdia Bandes de Música de la Comunitat Valenciana.
  • El Mercat Municipal va celebrar una Shopping Night la vigília de Sant Valentí.

16 de febrer, 2015:

Divendres passat Alfafar va acollir un seguit d'actes per a totes les edats i per a tots els gustos, en commemoració dels Carnestoltes, el Dia dels Enamorats i les entitats musicals d'Alfafar.

Al migdia, els centres educatius del municipi van celebrar els Carnestoltes, envaint els carrers amb música, cercaviles i comparses de disfresses d'allò més variats. Nens / es i grans ho van passar molt bé concentrant a la Plaça de l'Ajuntament i recorrent els carrers del Barri Orba.

A la tarda al Saló de Plens de l'Ajuntament d'Alfafar, representants del món de la música del municipi es van donar cita al consistori per rebre l'enciclopèdia Bandes de Música de la Comunitat Valenciana recentment publicada de mans de l'Alcalde d'Alfafar Juan Ramón Adsuara.

CIMA, AMOR, Amics de la Música, Pols i Pua Celia Giner, Cornetes i Tambors Santa Cecília, els Cors Rocieros del Centre Andalús i de l'Associació Cultural Andalusa i el Cor d'Alfafar recollir un exemplar d'aquesta publicació, que també pot trobar-se i consultar a la Biblioteca Municipal.

A continuació i fins a la mitjanit, el Mercat Municipal va acollir una Shopping Night en commemoració de Sant Valentí, el Dia dels Enamorats, on els i les visitants van tenir ocasió de fer les seves compres, tant en les parades habituals, com en estands d'altres comerços i professionals de ACYPAL-hi desplaçats aquella nit, així com de degustar tapes, participar en activitats i sortejos, o escoltar música en directe.