Comencen les Festes d'Alfafar 2019

Alfafar, 29/08/2019

Alfafar empieza las fiestas Patronales y Populares del año 2019. Unes festes marcades per l'àmplia participació que any rere any tenen per part de la ciutadania del municipi,,es,les festes aquest any comencen avui divendres,,es,i acabaran el diumenge,,es,de setembre la part popular,,es,i el dilluns,,es,de setembre la part patronal,,es,Un inici que es realitzarà,,es,pels focs artificials que marcaran l'obertura dels barracons i l'inici de la festa,,es,Aquesta mateixa nit es podrà gaudir d'II Bell Canto a Concert,,es.

Així, les festes d'enguany comencen demà, divendres 30 d'agost, y acabarán el domingo 8 de setembre la seva part popular, y el martes 17 de septiembre la parte patronal. Un inicio que se realizará, com tots els anys, a través de focs artificials que marcaran l'obertura dels barracons i l'inici de la festa.

Aquesta mateixa nit es podrà gaudir de Nit de Festa amb La Tribu.El primer cap de setmana acollirà el dissabte 31 l'exhibició de Vela Llatina a l'Albufera, el partit benèfic a favor de la lluita contra el càncer i el diumenge 1 de setembre la marxa cicloturista per la marjal o el campionat local de tir.

Durant aquests dies els veïns i veïnes també podran gaudir de la disco festa Zafari Party el dissabte a la nit, del festival de paelles el dissabte al migdia i del teatre de titelles "Contes des de la granja" el diumenge a les 19 hores.

Y como manda la tradición, se celebraran les misses en honor a la Puríssima el dissabte de vesprada, i a Sant Sebastià el diumenge de matí, para pasar a los ya históricos traslados de la Mare de Déu del Do y San Sebastián a la iglesia, y la Fiesta de la Font, donde se conmemora el descubrimiento del agua en el municipio.

Ya entrada la semana mayor, podrem gaudir de tardes culturals i esportives,,es,veient exhibicions de gimnàstica rítmica dilluns,,es,un torneig d'escacs i la inauguració de l'exposició,,es,Blanquinegre a,,es,minuts de la glòria martes,,ca,organitzada per la Penya Valencianista d'Alfafar,,es,una exhibició de zumba,,es,que donarà pas a la presentació del llibre Memòria d'Alfafar,,es,o una exhibició de defensa personal femenina dijous,,es,També la festa no per,,es,amb les disc festa dels dies,,es,o el musical Acrobatic Dance dijous,,es,I un dels plats forts de les festes,,es, veient exhibicions de gimnàstica rítmica dimarts 3, o la inauguració de l'exposició: Elles som Tots, 10 anys del Valencia CF Femení, organizada por la Peña Valencianista de Alfafar y l’Espai de Igualtat. També es podrà gaudir d'una classe magistral de zumba dimecres 4, que dará paso a la presentación del libro Memoria de Alfafar 2019, o d'un taller d'iniciació al ioga dijous 5. A la nit seguirà la programació amb la disco festa el dia 4, o el musical Gran Cabaret dijous 5.

Los últimos tres días de fiestas vienen marcados por la programación patronal de las fiestas 2019. Així, el divendres 6 se celebrarà la tradicional cavalcada i mostra de teatre a les 18.30h, mentre que dissabte 7 tindrà lloc l'ofrena de flors a la Mare de Déu del Do, haciendo posteriormente el pregón y cant d’albaes en la iglesia. Diumenge 8 será la Misa Mayor a las 12 horas y a las 22 horas la solemne procesión.

Aquests dies també podrem gaudir de la trobada de batucades i l'orquestra La Mundial el divendres 6, de la disco festa amb Space Elephants dissabte 7 y de muchas actividades infantiles y deportivas como las finales de campeonatos de billar, el torneo de petanca o la Volteta a Peu infantil.

Las fiestas se cerrarán domingo 15 con el traslado de la Mare de Déu del Do al cementerio, i dimarts 17 con la misa del Llidoner y traslado de la Mare de Déu hasta la Casa de la Virgen.

Una programación pensada para todos los públicos, on L | Alfafar aposta per la tradició,,es,la innovació,,es,la cultura,,es,la festa i,,es,per la convivència i el respecte entre tota la ciutadania d'Alfafar,,es,Alfafar comença les festes Patronals i Populars de l’any,,ca,Unes festes marcades per l’àmplia participació que any rere any tenen per part de la ciutadania del municipi,,ca,les festes enguany comencen hui divendres,,ca,i acabaran el diumenge,,ca,de setembre la part popular,,ca,i el dilluns,,ca,de setembre la part patronal,,ca,Un inici que es realitzarà,,ca,com tots els anys,,ca, la innovación, la cultura, la fiesta y, sobretot, por la convivencia y el respeto entre toda la ciudadanía de Alfafar.

Alfafar, 29/08/2019

Alfafar comença les festes Patronals i Populars de l’any 2019. Unes festes marcades per l’àmplia participació que any rere any tenen per part de la ciutadania del municipi.

Així, les festes d’enguany comencen demà, divendres 30 d’agost, i acabaran el diumenge 8 de setembre la seua part popular, i el dimarts 17 de setembre la part patronal. Un inici que es realitzarà, com tots els anys, a través de focs artificials que marcaran l’obertura dels barracons i l’inici de la festa. Eixa mateixa nit es podrà gaudir de Nit de Festa amb La Tribu.

El primer cap de setmana acollirà el dissabte 31 l’exhibició de Vela Llatina en l’Albufera, el partit benèfic a favor de la lluita contra el càncer i el diumenge 1 de setembre la marxa cicloturista per la marjal o el campionat local de tir. Durant aquestos dies els veïns i veïnes també podran gaudir de la disc festa Zafari Party el dissabte a la nit, del festival de paelles el dissabte al migdia i del teatre de titelles “Contes des de la granja” el diumenge a les 19 hores.

I com mana la tradició, se celebraran les misses en honor a la Puríssima el dissabte de vesprada, i a Sant Sebastià el diumenge de demà, per a passar als ja històrics trasllats de la Mare de Déu del Do i Sant Sebastià a l’església,,ca,i la Festa de la Font,,ca,on es commemora el descobriment de l’aigua en el municipi,,ca,Ja entrada la setmana major,,ca,podrem disfrutar de vesprades culturals i esportives,,ca,veient exhibicions de gimnàstica rítmica dilluns,,ca,un torneig d’escacs i la inauguració de l’exposició,,ca,minuts de la glòria dimarts,,ca,organitzada per la Penya Valencianista d’Alfafar,,ca,una exhibició de palissa,,ca, i la Festa de la Font, on es commemora el descobriment de l’aigua en el municipi.

Ja entrada la setmana major, podrem gaudir de vesprades culturals i esportives, veient exhibicions de gimnàstica rítmica el dimarts 3, o la inauguració de l’exposició: Elles som Tots, 10 anys del València CF Femení, organitzada per la Penya Valencianista d’Alfafar i l’Espai de Igualtat. També es podrà gaudir d’una masterclass de zumba el dimecres 4, que donarà pas a la presentació del llibre Memòria d’Alfafar,,ca,o una exhibició de defensa personal femenina dijous,,ca,També la festa no pare,,ca,amb les disco festa dels dies,,ca,o el musical Acrobatic Dance el dijous,,ca,I un dels plats forts de les festes,,ca,tindrà lloc la nit del dilluns,,ca,hores amb el concert del grup valencià Bombai,,ca,un dels grups amb més èxit i futur del panorama musical actual,,ca,Els últims tres dies de festes vénen marcats per la programació patronal de les festes,,ca,divendres,,ca 2019, o d’un taller d’iniciació al ioga el dijous 5. A la nit seguirà la programació amb la disc festa el dia 4, o el musical Gran Cabaret el dijous 5.

Els últims tres dies de festes vénen marcats per la programació patronal de les festes 2019. Així, el divendres 6 se celebrarà la tradicional cavalcada i mostra de teatre a les 18.30h, mentre que el dissabte 7 tindrà lloc l’ofrena de flors a la Mare de Déu del Do, fent posteriorment el pregó i cant d’albaes a l’església. El diumenge 8 serà la Missa Major a les 12 hores i a les 22 hores la solemne processó.

Aquests dies també podrem gaudir de la trobada de batucades i de l’orquestra La Mundial el divendres 6, de la disc festa amb Space Elephants el dissabte 7 i de moltes activitats infantils i esportives com les finals de campionats de billar, el torneig de petanca o la Volteta a Peu infantil.

Les festes es tancaran diumenge 15 amb el trasllat de la Mare de Déu del Do al cementeri, i dimarts 17 amb la missa del Llidoner i trasllat de la Mare de Déu fins a la Casa de la Verge.

Una programació pensada per a tots els públics, on l’Ajuntament d’Alfafar aposta per la tradició, la innovació, la cultura, la festa i, sobretot, per la convivència i el respecte entre tota la ciutadania d’Alfafar.