Concienciación de redes sociales en la Escola d’Estiu d’Alfafar.

· 288 nens i nenes gaudeixen d'unes jornades on es barreja la diversió i la conscienciació,,es,Un dels objectius és conscienciar de la importància de mantenir la privacitat en les xarxes socials,,es,Els nens i nenes de l'Escola d'Estiu d'Alfafar es diverteixen aprenent,,es,Com a novetat aquest any s'explica a la població més jove la importància de les xarxes socials,,es.
 
· Uno de los objetivos es concienciar de la importancia de mantener la privacidad en las redes sociales.
 
10 juliol, 2017:
 
Los niños y niñas de l’Escola d’Estiu d’Alfafar se divierten aprendiendo. Como novedad este año se explica a la población más joven la importancia de las redes sociales.
 
Les i els menors que participen de les activitats estan dividits per grups d'edats per aconseguir adaptar els diferents temes a tractar depenent de l'edat,,es,Dins dels contingut trobem temes transversals que estaran presents en tots els grups,,es,com el medi ambient,,es,la seguretat viària o els primers auxilis,,es,A més el valencià i l'anglès seran els idiomes més utilitzats en cadascuna de les activitats,,es,A més hi ha diferents tallers especials,,es. Dentro de los contenido encontramos temas transversales que estarán presentes en todos los grupos, como el medio ambiente, la seguridad vial o los primeros auxilios, entre d'altres. Además el valenciano y el inglés serán los idiomas más utilizados en cada una de las actividades.
 
Además hay diferentes talleres especiales, com el de reparació i manteniment d'objectes esportius com pilotes,,es,raquetes,,es,També trobem el taller de reutilització d'objectes,,es,fomentant la creativitat dels nens i nenes,,es,Per a les i els més grans es desenvolupa un taller de supervivència,,es,I també hi ha temps per xerrades sobre temes d'actualitat com els referents a l'alimentació i vida saludable,,es,el bullying o el phishing,,es,suplantació d'identitat per aconseguir informació confidencial d'una manera fraudulenta,,es,Aquestes dues últimes,,es, raquetas, etc. También encontramos el taller de reutilización de objetos, fomentando la creatividad de los niños y niñas. Para las y los más mayores se desarrolla un taller de supervivencia. Y también existe tiempo para charlas sobre temas de actualidad como los referentes a la alimentación y vida saludable, el bullying o el phishing (suplantación de identidad para conseguir información confidencial de una manera fraudulenta). Estas dos últimas, es tracten amb especial atenció a causa de la transcendència que tenen en els nostres dies les xarxes socials,,es,d'aquesta manera es vol conscienciar de la importància de preservar la intimitat de les i els menors,,es,I com una altra novetat,,es,aquest any també es desenvolupen tècniques d'estimulació de l'aprenentatge i relaxació,,es,com el brain gym,,es,el ioga,,es,la musicoteràpia o la risoteràpia,,es,A més cada un dels grups desenvolupa tècniques de socialització per a fomentar la integració,,es, de esta manera se quiere concienciar de la importancia de preservar la intimidad de las y los menores. Y como otra novedad, este año también se desarrollan técnicas de estimulación del aprendizaje y relajación, como el brain gym, el yoga, la musicoterapia o la risoterapia.
 
Además cada uno de los grupos desarrolla técnicas de socialización para fomentar la integración, es parla de l'alimentació sana i dels valors en l'esport,,es,Per fomentar la competitivitat sana i l'esport en equip es practiquen diferents esports que es juguen de manera col·lectiva com el bàsquet,,es,el balonmanos,,es,Esports que es practiquen de manera individual com l'atletisme,,es,el pàdel o el tennis,,es,com ara esports tradicionals,,es,També es compta amb uns dies especials,,es,perquè els nens i nenes surtin de la rutina,,es,per la qual cosa hi ha organitzats dies de disfresses i gimcana temàtica,,es. Para fomentar la competitividad sana y el deporte en equipo se practican diferentes deportes que se juegan de manera colectiva como el baloncesto, el balonmanos, etc. Deportes que se practican de manera individual como el atletismo, el pádel o el tenis. Y deportes alternativos, como por ejemplo deportes tradicionales.
 
También se cuenta con unos días especiales, para que los niños y niñas salgan de la rutina, por lo que hay organizados días de disfraces y gymkana temática, elaborats pels propis alumnes i les alumnes,,es,El dia de la bicicleta,,es,monopatí o patins,,es,on es munta un circuit perquè es diverteixin aprenent,,es,També es compta amb un dia de matalassos i guerra d'aigua,,es,I a més es prepara un festival de fi de curs perquè els pares i mares de l'alumnat puguin assistir,,es,D'aquesta manera els nens i nenes d'Alfafar passen un mes de juliol d'aprenentatge sense oblidar la diversió,,es,Una manera diferent de passar l'estiu aprenent valors i fomentant la vida sana,,es. El día de la bicicleta, monopatín o patines, donde se monta un circuito para que se diviertan aprendiendo. También se cuenta con un día de colchonetas y guerra de agua. Y además se prepara un festival de fin de curso para que los padres y madres del alumnado puedan asistir.
 
De esta manera los niños y niñas de Alfafar pasan un mes de julio de aprendizaje sin olvidar la diversión. Una manera distinta de pasar el verano aprendiendo valores y fomentando la vida sana.
 
Escola_estiu_2
 
Conscienciació de xarxes socials en la Escola d’Estiu d’Alfafar,,ca,xiquets i xiquetes gaudeixen d’una jornades on es barreja la diversió i la conscienciació,,ca,Un dels objectius és conscienciar de la importància de mantenir la privacitat en les xarxes socials,,ca,Els xiquets i xiquetes de l’Escola d’Estiu d’Alfafar es diverteixen aprenent,,ca,Com a novetat enguany s’explica a la població més jove la importància de les xarxes socials,,ca.
 
· 288 xiquets i xiquetes gaudeixen d’una jornades on es barreja la diversió i la conscienciació.
 
· Un dels objectius és conscienciar de la importància de mantenir la privacitat en les xarxes socials.
 
10 juliol,,ca,El barri Orba d’Alfafar es posa a punt per a gaudir de les seues festes populars,,ca,Des d’aquest divendres,,ca,de juliol i fins a diumenge que ve,,ca,de juliol els veïns i veïnes d’Alfafar tindran multitud d’activitats en les quals participar,,ca,Una vegada més des de l’àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Alfafar s’ha organitzat les festes populars d’aquest emblemàtic barri,,ca,amb la participació i implicació de les diferents associacions,,ca, 2017:
 
Els xiquets i xiquetes de l’Escola d’Estiu d’Alfafar es diverteixen aprenent. Com a novetat enguany s’explica a la població més jove la importància de les xarxes socials.
 
Les i els menors que participen de les activitats estan dividits per grups d’edats per a aconseguir adaptar els diferents temes a tractar depenent de l’edat,,ca,Dins dels contingut trobem temes transversals que estaran presents en tots els grups,,ca,com el medi ambient,,ca,la seguretat vial o els primers auxilis,,ca,A més el valencià i l’anglès seran els idiomes més utilitzats en cadascuna de les activitats,,ca,A més hi ha diferents tallers especials,,ca. Dins dels contingut trobem temes transversals que estaran presents en tots els grups, com el medi ambient, la seguretat vial o els primers auxilis, entre uns altres. A més el valencià i l’anglès seran els idiomes més utilitzats en cadascuna de les activitats.
 
A més hi ha diferents tallers especials, com el de reparació i manteniment d’objectes esportius com pilotes,,ca,raquetes,,ca,També trobem el taller de reutilització d’objectes,,ca,fomentant la creativitat dels xiquets i xiquetes,,ca,Per a les i els més majors es desenvolupa un taller de supervivència,,ca,I també existeix temps per a xarrades sobre temes d’actualitat com els referents a l’alimentació i vida saludable,,ca,suplantació d’identitat per a aconseguir informació confidencial d’una manera fraudulenta,,ca,Aquestes dues últimes,,ca, raquetes, etc. També trobem el taller de reutilització d’objectes, fomentant la creativitat dels xiquets i xiquetes. Per a les i els més majors es desenvolupa un taller de supervivència. I també existeix temps per a xarrades sobre temes d’actualitat com els referents a l’alimentació i vida saludable, el bullying o el phishing (suplantació d’identitat per a aconseguir informació confidencial d’una manera fraudulenta). Aquestes dues últimes, es tracten amb especial atenció a causa de la transcendència que tenen en els nostres dies les xarxes socials,,ca,d’aquesta manera es vol conscienciar de la importància de preservar la intimitat de les i els menors,,ca,I com una altra novetat,,ca,enguany també es desenvolupen tècniques d’estimulació de l’aprenentatge i relaxació,,ca,com el gimnàs cerebral,,en,EL ioga,,bg,A més cadascun dels grups desenvolupa tècniques de socialització per a fomentar la integració,,ca, d’aquesta manera es vol conscienciar de la importància de preservar la intimitat de les i els menors. I com una altra novetat, enguany també es desenvolupen tècniques d’estimulació de l’aprenentatge i relaxació, com el brain gym, el ioga, la musicoterapia o la risoterapia.
 
A més cadascun dels grups desenvolupa tècniques de socialització per a fomentar la integració, es parla de l’alimentació sana i dels valors en l’esport,,ca,Per a fomentar la competitivitat sana i l’esport en equip es practiquen diferents esports que es juguen de manera col,,ca,lectiva com el bàsquet,,ca,Esports que es practiquen de manera individual com l’atletisme,,ca,el pàdel o el tennis,,es,I esports alternatius,,ca,com per exemple esports tradicionals,,ca,També es compta amb uns dies especials,,ca,perquè els xiquets i xiquetes isquen de la rutina,,ca. Per a fomentar la competitivitat sana i l’esport en equip es practiquen diferents esports que es juguen de manera col·lectiva com el bàsquet, el balonmanos, etc. Esports que es practiquen de manera individual com l’atletisme, el pádel o el tennis. I esports alternatius, com per exemple esports tradicionals.
 
També es compta amb uns dies especials, perquè els xiquets i xiquetes isquen de la rutina, per la qual cosa hi ha organitzats dies de disfresses i gymkana temàtica,,ca,elaborats pels propis alumnes i alumnes,,ca,El dia de la bicicleta,,es,monopatí o patins,,es,on es munta un circuit perquè es divertisquen aprenent,,ca,També es compta amb un dia de unflables i guerra d’aigua,,ca,I a més es prepara un festival de finalització de curs perquè els pares i mares de l’alumnat puguen assistir,,ca, elaborats pels propis alumnes i alumnes. El dia de la bicicleta, monopatín o patins, on es munta un circuit perquè es divertisquen aprenent. També es compta amb un dia de unflables i guerra d’aigua. I a més es prepara un festival de finalització de curs perquè els pares i mares de l’alumnat puguen assistir.
 
D’aquesta manera els xiquets i xiquetes d’Alfafar passen un mes de juliol d’aprenentatge sense oblidar la diversió,,ca,Una manera diferent de passar l’estiu aprenent valors i fomentant la vida sana,,ca,Concienciación de redes sociales en la Escola d’Estiu d’Alfafar,,ca. Una manera diferent de passar l’estiu aprenent valors i fomentant la vida sana.