El 2 abril Alfafar celebrarà la III Runcáncer.

El 2 abril Alfafar celebrarà la III Runcáncer.

  • La marxa que forma part del circuit provincial espera millorar el seu registre de participants.
  • La prova comptarà amb dues modalitats, marxa (4km,en) i carrera (8km,en).
Alfafar 20/03/2017:
Alfafar acollirà, un any més, la cursa solidària Runcáncer per sumar-se a la commemoració del dia internacional contra el càncer que va tenir lloc el passat 4 de febrer.
La localitat celebrarà per tercera vegada la carrera solidària el proper 2 d'abril i mostra així el seu suport a la investigació i lluita d'aquesta malaltia.
la prova, que ja es va celebrar per primera vegada el març del passat 2015 amb una participació de 969 participants i que va batre rècords en la seva edició de 2016 amb una recaptació superior als 5.000 €, repeteix a la localitat de l'Horta Sud per tal de recaptar fons per a l'AECC.
L’Ajuntament d’ Alfafar, en un clar compromís amb la salut i l'esport, segueix apostant per aquest tipus d'iniciatives de caràcter lúdic i social, esperant millorar el registre de participants en aquesta tercera edició que comptarà amb diversos recorreguts d'entre 4 i 8 quilòmetres. La primera prueba de 8k dará comienzo a las diez de la mañana, mentre que la modalitat marxa començarà mitja hora més tard.
La prova comptarà de categoria Absoluta i categoria Local. La inscripció, que tindrà un cost igualitari de 5 € per a tots els i les participants, es podrà realitzar a la pàgina web de l'organització durant les dates prèvies a l'esdeveniment. Els divendres a la tarda a l 'Espai d'Igualtat ubicat al carrer del Sol, i els dies 18 i 25 de març la Junta Local d'Alfafar, estaran venent dorsals al Centre Comercial Carrefour.
La clara aposta des de la Regidoria d'Esport de l'Ajuntament d'Alfafar situa al municipi com una cita ineludible dins el calendari provincial d'aquesta prova que compta amb dates en més de 20 localitats, situant aquest esdeveniment com el circuit de marxes i curses solidàries més gran d'Europa.
cartell carrera colaboradors env-001

El 2 abril Alfafar celebrarà la III Runcáncer

  • La marxa que forma part del circuit provincial espera millorar el seu registre de participants.
  • La prova comptarà amb dues modalitats, marxa (4km,en) i Carrera (8km,en).
Alfafar 20/03/2017:
Alfafar albergarà, un any més, la carrera solidària Runcáncer per a sumar-se a la commemoració del dia internacional contra el càncer que va tenir lloc el passat 4 de febrer.
La localitat celebrarà per tercera vegada la carrera solidària el pròxim 2 d’abril i mostra així el seu suport a la recerca i lluita d’aquesta malaltia.
la prova, que ja es va celebrar per primera vegada al març del passat 2015 amb una participació de 969 participants i que va batre rècords en la seua edició de 2016 amb una recaptació superior als 5.000€, repeteix en la localitat de l’Horta Sud amb la finalitat de recaptar fons per a la AECC.
L’Ajuntament d’ Alfafar, en un clar compromís amb la salut i l’esport, segueix apostant per aquest tipus d’iniciatives de caràcter lúdic i social, esperant millorar el registre de participants en aquesta tercera edició que comptarà amb diversos recorreguts d’entre 4 jo 8 quilòmetres. La primera prova de 8km donarà començament a les deu del matí, mentre que la modalitat marxa començarà mitja hora més tard.
La prova explicarà de categoria Absoluta i categoria Local. La inscripció, que tindrà un cost igualitari de 5€ per a tots les i els participants, es podrà realitzar en la pàgina web de l’organització durant les dates prèvies a l’esdeveniment. Els divendres a la vesprada en l’ Espai d’Igualtat situat en el carrer del Sol, i els dies 18 jo 25 de març la Junta Local d’Alfafar, estaran venent dorsals en el Centre Comercial Carrefour.
La clara aposta des de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament d’Alfafar situa al municipi com una cita ineludible dins del calendari provincial d’aquesta prova que compta amb dates en més de 20 localitats, situant aquest esdeveniment com el circuit de marxes i carreres solidàries més gran d’Europa.