El barri Orba d’Alfafar arranca les seues festes populars

Alfafar, 05/07/2019:

El barrio Orba de Alfafar se pone a punto para disfrutar de sus fiestas populares. Desde este viernes 5 i fins a diumenge que 14 de julio los vecinos y vecinas de Alfafar tendrán multitud de actividades en las que participar.

Un cop més des de l'àrea de Cultura i Festes de l'Ajuntament d'Alfafar s'ha organitzat les festes populars d'aquest emblemàtic barri,,es,amb la participació i implicació de les diferents associacions,,es,Divendres a la tarda comencen oficialment les activitats amb una tarda infantil amb contacontes,,es,gimcana pirata i diversos tallers,,es,A continuació es procedirà a la tradicional inauguració dels barracons,,es,instal·lats al voltant de la Plaça Poeta Miguel Hernández,,es,acompanyat pel grup musical Orba,,gl, con la participación e implicación de las diferentes asociaciones.

Aquest divendres a la tarda comencen oficialment les activitats amb focs artificials i la tradicional inauguració dels barracons, instalados alrededor de la Plaza Poeta Miguel Hernández. Seguidament es durà a terme l'espectacle "A ballar, a ballar, a ballar ... " amb la col·laboració de l'Associació Cultural Andalusa. Per a tots aquests dies de festa s'han organitzat campionats de jocs tradicionals, diferentes actuaciones musicales, exhibicions esportives, la tradicional entrada de Moros y Cristianos, el festival de paellas, activitats per als més petits o sopars a la fresca. A més de la cursa Holi Orba Run, que omplirà el barri de color aquest diumenge, o la cavalcada preparada per a l'últim diumenge de festes.

Les festes del barri Orba estan compostes per diferents activitats destinades al gaudi de tota la població independentment de l'edat i, moltes d'elles, preparades perquè es gaudeixin en família. Es tracta d'unes festes molt participatives i esperades per totes i tots els alfafarenses.

Alfafar, 05/07/2019:

El barri Orba d’Alfafar posa a punt per a gaudir de les seues festes populars. Des d’aquest divendres 5 i fins diumenge que ve 14 de juliol els veïns i veïnes d’Alfafar tindran multitud d’activitats en les quals participar.

Una vegada més des de l’àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Alfafar s’ha organitzat les festes populars d’aquest emblemàtic barri, amb la participació i implicació de les diferents associacions.

Aquest divendres a la vesprada comencen oficialment les activitats amb focs artificials i la tradicional inauguració dels barracons, instal · lar·lats al voltant de la Plaça Poeta Miguel Hernández. Seguidament es durà a terme l’espectacle "A ballar, a ballar, a ballar ... " amb la col·laboració de l’Associació Cultural Andalusa. Per a tots aquests dies de festa s’han organitzat campionats de jocs tradicionals, diferents actuacions musicals,,ca,exhibicions esportives,,ca,la tradicional entrada de Moros i Cristians,,ca,el festival de paelles,,ca,sopars a la fresca,,ca,cinemes en el carrer o la cavalcada preparada per a l’últim diumenge de festes,,ca,Diferents activitats per a tota la població independentment de l’edat,,ca,i moltes d’elles preparades amb l’objectiu de gaudir en família,,ca,Sens dubte unes festes esperades per totes i tots els alfafarenses,,ca,per a compartir amb familiars i amb tota la ciutadania,,ca, exhibicions esportives, la tradicional entrada de Moros i Cristians, el festival de paelles, activitats per als més xicotets o sopars a la fresca. A més de la carrera Holi Orba Run, que omplirà el barri de color aquest diumenge, o la cavalcada preparada per a l’últim diumenge de festes.

Les festes del barri Orba estan compostes per diferents activitats destinades al gaudi de tota la població independentment de l’edat i, moltes d’elles, preparades perquè es gaudisquen en família. Es tracta d’unes festes molt participatives i esperades per totes i tots els alfafarencs.