El Bo Escolar d'Alfafar per al curs 2019-2020 inclourà els quaderns d'exercicis

Alfafar, 24/07/2019:

L'Ajuntament d'Alfafar va aprovar la setmana passada la modificació del bo d'ajuda al material escolar per al pròxim curs 2019-2020 amb la finalitat que aquest inclogui també el material complementari (llibres i quaderns d'exercicis). El bo està dirigit a les i els estudiants empadronats a el municipi que estiguin cursant els nivells d'Educació Infantil, Primaria, Secundaria o Formación Profesional Básica.

Amb aquest ajut que impulsa L | Alfafar un any més es pretén col·laborar amb les famílies en la adquisició del material escolar que resulta imprescindible per a la formació del alumnat per, d'aquesta manera, alleugerir la despesa econòmica que suposa per a les famílies la tornada a l'escola de cada setembre. Més, amb el lliurament d'aquestes ajudes es fomenta el comerç local, ja que el bo únicament pot canviar- en els establiments comercials del municipi adherits al conveni.

El bo no requereix de sol·licitud prèvia i es podran beneficiar del mateix tots els i les estudiants empadronats del municipi independentment de si cursen els seus estudis en centres educatius d'Alfafar. S'haurà recollir al SAC de l'Ajuntament de l' 5 de setembre al 11 d'octubre pel pare, madre o tutor del estudiante, i podrà ser canviat des del mateix 5 de septiembre y hasta el 22 de novembre en qualsevol dels comerços que s'hagin subscrit al conveni amb l'Ajuntament d'Alfafar per a l'adquisició de subministraments escolars (material de papelería, libros de lectura, diccionarios, ropa, llapis de memòria,,es,L’Ajuntament d’Alfafar ha aprovat aquesta setmana el bo d’ajuda al material escolar per al pròxim curs,,ca,dirigit a les i els estudiants empadronats en el municipi que estiguen cursant els nivells d’Educació Infantil,,ca,Secundària o Formació Professional Bàsica,,ca,Amb aquesta ajuda que impulsa l’Ajuntament d’Alfafar un any més es pretén col,,ca,laborar amb les famílies en l’adquisició del material escolar que resulta imprescindible per a la formació de les i els alumnes per a,,ca, etc.).

Alfafar, 24/07/2019

L’Ajuntament d’Alfafar va aprovar la setmana passada la modificació del bo d’ajuda al material escolar per al pròxim curs 2019-2020 amb la finalitat que aquest incloga també el material complementari (llibres i quaderns d’exercicis). El bo està dirigit a les i els estudiants empadronats en el municipi que estiguen cursant els nivells d’Educació Infantil, Primària, Secundària o Formació Professional Bàsica.

Amb aquesta ajuda que impulsa l’Ajuntament d’Alfafar un any més es pretén col·laborar amb les famílies en l’adquisició del material escolar que resulta imprescindible per a la formació de l’alumnat per a, d’aquesta forma, alleugerir la despesa econòmica que suposa per a les famílies la volta al col,,ca,le de cada setembre,,ca,amb el lliurament d’aquestes ajudes es fomenta el comerç local ja que el bo únicament pot canviar-se en els establiments comercials del municipi adherits al conveni,,ca,L’import dels bons variarà en funció del nivell escolar i estarà fraccionat en diversos vals de manera que,,ca,per a Infantil,,ca,l’ajuda serà d’un total de,,ca,dos vals fraccionats de,,ca,euros cadascun,,ca,per a Primària de,,ca,amb dos vals de,,ca,euros i un,,ca·le de cada setembre. A més, amb el lliurament d’aquestes ajudes es fomenta el comerç local, ja que el bo únicament pot canviar-se en els establiments comercials del municipi adherits al conveni.

El bo no requereix de sol·licitud prèvia i es podran beneficiar del mateix tots els i les estudiants empadronats del municipi independentment de si cursen els seus estudis en centres educatius d’Alfafar. S’haurà de recollir en el SAC de l’Ajuntament del 5 de setembre a l’11 d’octubre pel pare, mare o tutor de l’estudiant, i podrà ser canviat des del mateix 5 de setembre i fins al 22 de novembre en qualsevol dels comerços que s’hagen subscrit al conveni amb l’Ajuntament d’Alfafar per a l’adquisició de subministraments escolars (material de papereria, llibres de lectura, diccionaris, roba, llapis de memòria, etc.).