El col·legi La Fila d'Alfafar celebra La Marató a l'Cole

Alfafar, 29/11/2019

El col·legi La Fila d'Alfafar ha acollit aquest matí la iniciativa "La Marató a l'Cole", una cursa en què ha participat l'alumnat de centre i persones amb discapacitat de el Centre de Dia Adisa.

El projecte, organitzat per la Fundació Trinidad Alfonso en col·laboració amb la Fundació Mapfre, s'emmarca en la celebració de la marató de València aquest diumenge 1 de desembre. Així, l'objectiu d'aquesta iniciativa és la dinamització dels centres d'Educació Infantil i Educació Primària al voltant de el món de l'running. Per la seva banda, el col·legi La Fila va ser un dels guanyadors a la millor implementació eMac 2018 i aquest any participa en aquesta iniciativa.

La cursa ha comptat, a més de amb l'alumnat, amb la presència de l'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, la regidora d'Educació, Raquel Vidal i el regidor d'Esports, Eduardo Grau.

Així mateix, L'Ajuntament promou aquest tipus d'iniciatives que fomenten hàbits de vida saludables vinculats a l'esport des de molt jove.

Alfafar, 29/11/2019

el col·legi La Fila d’Alfafar ha acollit aquest matí la iniciativa “La Marató al Col·la ", una carrera en la qual ha participat l’alumnat del centre i persones amb discapacitat del Centre de Dia Adisa.

El projecte, organitzat per la Fundació Trinidad Alfonso en col·laboració amb la Fundació Mapfre, s’emmarca en la celebració de la marató de València aquest diumenge 1 de desembre. Així, l’objectiu d’aquesta iniciativa és la dinamització dels centres d’Educació Infantil i Educació Primària entorn del món del running. Per part seua, el col·legi La Fila va ser un dels guanyadors a la millor implementació Emac 2018 i enguany participa en aquesta iniciativa.

La carrera ha comptat, a més d’amb l’alumnat, amb la presència de l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, la regidora d’Educació, Raquel Vidal i el regidor d’Esports, Eduardo Grau.

Així mateix, L’Ajuntament promou aquest tipus d’iniciatives que fomenten hàbits de vida saludables vinculats a l’esport des d’una edat primerenca.