El libro de fiestas patronales y populares de Alfafar 2017, ya disponible.

· El divendres 1 començaran les festes sota el lema "Alfafar,,es,units per la festa”,,ca,amb grans novetats,,es,Aquest any tindrà un paper important l'edifici de l'Ajuntament,,es,en complir-,,es,anys de la seva construcció,,es,L | Alfafar ha publicat el programa de les festes patronals i populars en el tradicional,,es,que es podrà recollir a partir d'avui tant en l'Ajuntament com en el SAC del barri Orba,,es,Aquest any les festes seran especials,,es,ja que l'edifici de l'Ajuntament celebra aquest any el,,es,aniversari de la seva construcció,,es, units per la festa”, con grandes novedades.
 
· Este año tendrá un papel importante el edificio de l’Ajuntament, al cumplirse 150 años de su construcción.
 
21 agost, 2017:
 
Un any més, l’Ajuntament d’Alfafar ha publicado el programa de las fiestas patronales y populares en el tradicional llibret, que se podrá recoger a partir de hoy tanto en l’Ajuntament como en el SAC del barri Orba.
 
Este año las fiestas serán especiales, ya que el edificio del Ajuntament celebra este año el 150 aniversario de su construcción. Per aquest motiu, tindrà un important paper durant les celebracions,,es,Una altra de les novetats és la creació de la "Associació Cultural de Vela Llatina d'Alfafar" que ens permetrà conèixer aquesta modalitat esportiva amb una exhibició per l'Albufera,,es,Pel que fa a la programació,,es,les festes tenen un gran i variat nombre d'actes,,es,les activitats esportives cobren cada any més gran importància,,es,pel que durant totes les festes es podrà participar en els campionats de billar,,es,voleibol,,es,escacs,,es. Otra de las novedades es la creación de la “Asociación Cultural de Vela Latina de Alfafar” que nos permitirá conocer esta modalidad deportiva con una exhibición por la Albufera.
 
Con respecto a la programación, las fiestas tienen un gran y variado número de actos. Por una parte, las actividades deportivas cobran cada año mayor importancia, por lo que durante todas las fiestas se podrá participar en los campeonatos de billar, petanca, voleibol, ajedrez, marxes cicloturistes o el VI Gran Fons Nocturn i la V Volta a Peu Nocturna,,es,Destaca la Materclass de defensa personal femenina enfocada a prevenir la violència de gènere,,es,Tampoc faltaran els tradicionals actes religiosos,,es,com els trasllats de la Mare de Déu i Sant Sebastià i la processó de la patrona d'Alfafar,,es,Pel que fa als actes culturals,,es,se celebraran les actuacions de "Seguretat Social",,es,"La Tribu" i diverses nits on el protagonista serà l'humor,,es, entre altres. Destaca la Materclass de defensa personal femenina enfocada a prevenir la violencia de género.
 
Tampoco faltarán los tradicionales actos religiosos, como los traslados de la Virgen y San Sebastián y la procesión de la patrona de Alfafar, la Mare de Déu del Do. Respecto a los actos culturales, se celebrarán las actuaciones de “Seguridad Social”, “La Tribu” y varias noches donde el protagonista será el humor.
 
L'Ajuntament d'Alfafar anima les i els alfafarenses a participar en els actes programats i espera que gaudeixin de les Festes,,es,El llibre de festes patronals i populars d’Alfafar,,ca,ja disponible,,ca,•El divendres,,ca,començaran les festes baix el lema “Alfafar,,ca,amb grans novetats,,ca,•Enguany tindrà un paper important l’edifici de l’Ajuntament,,ca,en complir-se,,ca,anys de la seua construcció,,ca,l’Ajuntament d’Alfafar ha publicat el programa de les festes patronals i populars en el tradicional llibret,,ca 2017.

 

fiestas_Alfafar

El llibre de festes patronals i populars d’Alfafar 2017, ja disponible.
 
•El divendres 1 començaran les festes baix el lema “Alfafar, units per la festa”, amb grans novetats.
 
•Enguany tindrà un paper important l’edifici de l’Ajuntament, en complir-se 150 anys de la seua construcció.
 
21 agost, 2017:
 
Un any més, l’Ajuntament d’Alfafar ha publicat el programa de les festes patronals i populars en el tradicional llibret, que es podrà arreplegar a partir de hui tant en l’Ajuntament com en el SAC del barri Orba,,ca,Enguany les festes seran especials,,ca,ja que l’edifici de l’Ajuntament celebra el,,ca,aniversari de la seua construcció,,ca,Per aquest motiu,,ca,tindrà un important paper durant les celebracions,,ca,Una altra de les novetats és la creació de l’ “Associació Cultural de Vela Llatina d’Alfafar” que ens permetrà conèixer aquesta modalitat esportiva amb una exhibició per l’Albufera,,ca,Pel que fa a la programació,,ca.
 
Enguany les festes seran especials, ja que l’edifici de l’Ajuntament celebra el 150 aniversari de la seua construcció. Per aquest motiu, tindrà un important paper durant les celebracions. Una altra de les novetats és la creació de l’ “Associació Cultural de Vela Llatina d’Alfafar” que ens permetrà conèixer aquesta modalitat esportiva amb una exhibició per l’Albufera.
 
Pel que fa a la programació, les festes tenen un gran i variat nombre d’actes,,ca,les activitats esportives cobren cada any major importància,,ca,per la qual cosa durant totes les festes es podrà participar en els campionats de billar,,ca,escacs,,ca,marxes cicloturistes o el VI Gran Fons Nocturn i la V Volta a Peu Nocturna,,ca,entre unes altres,,ca,Destaca la Materclass de defensa personal femenina enfocada a prevenir la violència de gènere,,ca,Tampoc faltaran els tradicionals actes religiosos,,ca. D’una banda, les activitats esportives cobren cada any major importància, per la qual cosa durant totes les festes es podrà participar en els campionats de billar, petanca, voleibol, escacs, marxes cicloturistes o el VI Gran Fons Nocturn i la V Volta a Peu Nocturna, entre unes altres. Destaca la Materclass de defensa personal femenina enfocada a prevenir la violència de gènere.
 
Tampoc faltaran els tradicionals actes religiosos, com els trasllats de la Verge i Sant Sebastià i la processó de la patrona d’Alfafar,,ca,Respecte als actes culturals,,ca,es celebraran les actuacions de “Seguridad Social”,,ca,“La Tribu” i diverses nits on el protagonista serà l’humor,,ca,L’Ajuntament d’Alfafar anima als alfafarencs i alfafarenques a participar en els actes programats i espera que gaudisquen de les Festes,,ca,El llibre de festes patronals i populars d'Alfafar,,es,ja disponible,,es, la Mare de Déu del Do. Respecte als actes culturals, es celebraran les actuacions de “Seguridad Social”, “La Tribu” i diverses nits on el protagonista serà l’humor.
 
L’Ajuntament d’Alfafar anima als alfafarencs i alfafarenques a participar en els actes programats i espera que gaudisquen de les Festes 2017.