El projecte "Llançadora d'Ocupació Juvenil" d'Alfafar obre el seu termini d'inscripció

El projecte "Llançadora d'Ocupació Juvenil" d'Alfafar obre el seu termini d'inscripció

  • La joventut d'Alfafar podrà assistir a una reunió informativa que tindrà lloc a l’ Espai Jove d’Alfafar el lunes 13 de febrer.
  • Es vol dotar la joventut, d'habilitats personals i professionals que potenciïn l'autonomia personal i les possibilitats d'accés al mercat laboral.
Alfafar, 10/02/2017:
La regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alfafar ha obert el termini per inscriure en el projecte "Llançadora d'Ocupació Juvenil", un projecte destinat als i les joves de 16 01:00 30 anys que estan en situació de recerca de feina actiu.
Es tracta d'un pla gratuït destinat a la joventut del municipi i que té com a fi promoure una actitud positiva i augmentar la seva iniciativa per a la recerca de feina. Amb aquest projecte es vol dotar els i les assistents, d'habilitats personals i professionals que potenciïn l'autonomia personal i les possibilitats d'accés al mercat laboral.
Per transmetre aquestes habilitats i coneixements, s'impartiran xerrades sobre el món laboral, tallers perquè aprenguin a redactar un currículum, consells per assistir a una entrevista de treball, com han de buscar feina a través del Servei Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF)… etc.
Las personas interesadas en asistir deberán inscribirse en l’Espai Jove d’Alfafar, situado en la Plaça Sequer de Nelot. Més, el dilluns 13 de febrer a les 11 h podran assistir a una reunió formativa que tindrà lloc en aquesta mateixa localització.
Les activitats d'aquest projecte es desenvoluparan en el període del 20 de febrer al 12 d'abril, i els i les assistents obtindran un diploma en què se'ls acreditarà que han estat presents en el projecte de "Llançadora d'Ocupació Juvenil".
 
Inscripció projecte Llançadora d'Ocupació Juvenil

El projecte “Lanzadera de Empleo Juvenil” d’Alfafar obri el seu termini d’inscripció.

  • La joventut d’Alfafar podrà assistir a una reunió informativa que tindrà lloc en l’ Espai Jove d’Alfafar el dilluns 13 de febrer.
  • És vol dotar la joventut, d’habilitats personals i professionals que potencien l’autonomia personal i les possibilitats d’accés al mercat laboral.
Alfafar, 10/02/2017:
La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alfafar ha obert el termini per a inscriure’s en el projecte “Lanzadera de Empleo Juvenil”, un projecte destinat als i les joves de 16 01:00 30 anys que estan en situació de cerca d’ocupació activa.
Es tracta d’un pla gratuït destinat a la joventut del municipi i que té com a fi promoure una actitud positiva i augmentar la seua iniciativa per a la cerca d’ocupació. Amb aquest projecte es vol dotar als i les assistents, d’habilitats personals i professionals que potencien l’autonomia personal i les possibilitats d’accés al mercat laboral.
Per a transmetre aqueixes habilitats i coneixements, s’impartiran xarrades sobre el món laboral, tallers perquè aprenguen a redactar un curriculum, consells per a assistir a una entrevista de treball, com han de cercar ocupació a través del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF)… etc.
Les persones interessades a assistir hauran d’inscriure’s en l’Espai Jove d’Alfafar, situat en la Plaça Sequer de Nelot. A més, el dilluns 13 de febrer a les 11 h podran assistir a una reunió formativa que tindrà lloc en aquesta mateixa localització.
Les activitats d’aquest projecte es desenvoluparan en el període del 20 de febrer al 12 d’abril, i els i les assistents obtindran un diploma en la qual se’ls acreditarà que han estat presents en el projecte de “Llançadora d’Ocupació Juvenil”.