El secretari d'Estat de Seguretat, Francisco Martínez, presenta el Pla Director en el col·legi Maria Immaculada d'Alfafar,es.

  • El secretari d'Estat, Francisco Martínez, el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, el subdelegat del Govern a València, Joan Carles Valderrama, el secretari autonòmic, Alberto Ibáñez i l'alcalde d'Alfafar Juan Ramón Adsuara han assistit a la presentació del Pla Director per al curs 2016-2017.
  • En aquest programa es duen a terme xerrades per conscienciar dels riscos de les noves tecnologies, l'assetjament escolar, el consum de drogues, la violència contra la dona i les bandes juvenils.
Alfafar, 17/10/2016:
El col·legi Maria Immaculada d'Alfafar ha estat elegit com a seu per a fer entrega d'uns reconeixements per part del Secretari d'Estat, Francisco Martínez, a diferents centres educatius, policies i guàrdia civils, a nivell nacional. Aquests reconeixements s'han donat per la magnífica tasca que han estat desenvolupant amb el Pla Director per a la Convivència i Millora de la Seguretat en els Centres Educatius i els seus Entorns.
S'ha aprofitat aquest acte per presentar el Pla Director per a aquest nou curs 2016-2017, desenvolupat pel Ministeri d'Interior, que ha de comptar amb la implicació de tota la comunitat educativa, policies i guàrdia civils perquè les i els joves es desenvolupin en un entorn de llibertat.
Es tracta d'un programa que es desenvolupa en col·legis i instituts de tot Espanya per conscienciar i prevenir sobre el col·lectiu més jove. Consisteix en xerrades formatives i informatives per evitar l'absentisme escolar, el vandalisme, la prevenció en xarxes socials i l'assetjament escolar. En 2015 es van donar 32.000 xerrades, fet que suposa un augment del 7% respecte a l'any anterior, en els diferents centres educatius. En el que va d'any ja s'han impartit més de 25.000.
A més el secretari d'Estat de Seguretat, Francisco Martínez, ha parlat de l'aplicació Alertcops, una app creada com un canal directe de comunicació entre la ciutadania i els cossos i forces de seguretat de l'Estat. En tan sols 18 mesos de vida ha rebut, 300.000 descàrregues, 60.000 alertes i 63 denúncies efectives.
plandirector1
El Secretari d’Estat de Seguretat, Francisco Martínez, presenta el Pla Director en el col·legi María Inmaculada d’Alfafar.
  • El Secretari d’Estat, Francisco Martínez, el Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, el Subdelegat del Govern a València, Joan Carles Valderrama, el Secretari Autonòmic, Alberto Ibáñez i l’Alcalde d’Alfafar Juan Ramón Adsuara han assistit a la presentació del Pla Director per al curs 2016-2017.
  • En aquest programa es duen a terme xarrades per a conscienciar dels riscos de les noves tecnologies, l’assetjament escolar, el consum de drogues, la violència contra la dona i les bandes juvenils.
Alfafar, 17/10/2016:
el col·legi Maria Inmaculada d’Alfafar ha sigut triat com a seu per a fer lliurament d’uns reconeixements per part del Secretari d’Estat, Francisco Martínez, a diferents centres educatius, policies i guàrdia civils, a nivell nacional. Aquests reconeixements s’han donat per la magnífica labor que han estat desenvolupant amb el Pla Director per a la Convivència i Millora de la Seguretat en els Centres Educatius i els seus Entornos.
S’ha aprofitat aquest acte per a presentar el Pla Director per a aquest nou curs 2016-2017, desenvolupat pel Ministeri d’Interior, que ha de comptar amb la implicació de tota la comunitat educativa, policies i guàrdia civils perquè les i els joves es desenvolupen en un entorn de libertad.
Es tracta d’un programa que es desenvolupa en col·legis i instituts de tota Espanya per a conscienciar i prevenir sobre el col·lectiu més jove. Consisteix en xarrades formatives i informatives per a evitar l’absentisme escolar, el vandalisme, la prevenció en xarxes socials i l’assetjament escolar. En 2015 es van donar 32.000 xarrades, la qual cosa suposa un augment del 7% pel que fa a l’any anterior, en els diferents centres educatius. En el que va d’any ja s’han impartit més de 25.000.
A més el Secretari d’Estat de Seguretat, Francisco Martínez, ha parlat de l’aplicació Alertcops, una app creada com un canal directe de comunicació entre la ciutadania i els cossos i forces de seguretat de l’Estat. En tan sol 18 mesos de vida ha rebut, 300.000 descàrregues, 60.000 i alertes 63 denúncies efectives.