Exhibición de grafitis, arte urbano y música en directo en el II Alfafar Fresc Hip Hop Festival

Alfafar, 17/05/2019:

El Espai Lúdic Jaume I del Barrio Orba, situat a l'antic institut d'educació secundària,,es,acull demà dissabte la nova edició del festival de música i arts urbans del municipi,,es,Alfafar Fresc Hip Hop festival,,ca,impulsada des de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament i emmarcada en el programa d'oci alternatiu i saludable "Oci i punt",,es,creix en aquesta nova edició amb un ampli programa cultural i d'oci que inclou més de deu concerts,,es,exhibicions de grafit i art urbà,,es,una zona de picnic,,ca,àrea de descans i estands,,es, acoge mañana sábado la nueva edición del festival de música y artes urbanos del municipio, Alfafar Fresc Hip Hop festival. La iniciativa, impulsada desde el área de Juventud de l’Ajuntament y enmarcada en el programa de ocio alternativo y saludable “Oci i punt”, crece en esta nueva edición con un amplio programa cultural y de ocio que incluye más de diez conciertos, exhibiciones de grafiti y arte urbano, una zona de picnic, área de descanso y estands.

El II Alfafar Fresc Hip Hop Festival començarà demà a partir de les,,es,amb una exhibició d'art urbà i grafit en directe amenitzada per Dj Nervi i Dj Edy en què participaran més de trenta artistes urbans,,es,Les i els assistents podran seguir en directe el procés de pintura mural de l'Espai Lúdic Jaume I,,es,Al llarg de la tarda i fins a les,,es,tindrà lloc la marató de concerts i música urbana en directe,,es,La programació d'aquesta nova edició d'Alfafar Fresc inclou la jam session i micro lliure de la,,es 10 h. con una exhibición de arte urbano y grafiti en directo amenizada por Dj Nervio y Dj Edy en la que participarán más de treinta artistas urbanos. Las y los asistentes podrán seguir en directo el proceso de pintura mural del Espai Lúdic Jaume I.

A lo largo de la tarde y hasta las 0:45 h. tendrá lugar el maratón de conciertos y música urbana en directo. La programación de esta nueva edición de Alfafar Fresc incluye la jam session y micro libre de la 4 Shots Band Live i les actuacions d'MDMA,,es,Clau,,pt,Clan Dispar,,ro,Audiokings,,ru,Dfuck Crew,,en,el festival,,es,de entra lliure i gratuïta,,es,oferirà també als assistents una àrea de descans i una zona de pícnic amb estands de menjar i beguda a preus populars,,es,L'organització prohibeix l'accés al recinte amb ampolles de vidre i recorda que el públic que acudeixi al certamen haurà de ser respectuós amb l'entorn,,es, Chave, Klan Dispar, AudioKings, Dfuck Crew, entre d'altres.

El festival, de entra libre y gratuita, ofrecerá también a los asistentes un área de descanso y una zona de pícnic con estands de comida y bebida a precios populares. La organización prohíbe el acceso al recinto con botellas de vidrio y recuerda que el público que acuda al certamen deberá ser respetuoso con el entorno.

Alfafar Fresc Hip Hop Festival és una de les iniciatives anuals organitzades per l'Espai Jove L | Alfafar a través d'un programa que ofereix a les i els joves alternatives d'oci i temps lliure de caràcter participatiu,,es,igualitari i gratuït en espais públics,,es,inclouen la prevenció de consum d'alcohol i altres substàncies,,es,L’Espai Lúdic Jaume I del Barri Orba,,ca,situat en l’antic institut d’educació secundària,,ca, igualitario y gratuito en espacios públicos, y que, més, incluyen la prevención de consumo de alcohol y otras sustancias.

CARTEL FESTIVAL ARTS URBANS ALFAFAR FRESC 2019

Alfafar, 17/05/2019:

L’Espai Lúdic Jaume I del Barri Orba, situat en l’antic institut d’educació secundària, acull demà dissabte la nova edició del festival de música i arts urbans del municipi,,ca,Alfafar Fresc Hip-hop festival,,ca,impulsada des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament i emmarcada en el programa d’oci alternatiu i saludable “Oci i punt”,,ca,creix en aquesta nova edició amb un ampli programa cultural i d’oci que inclou més de deu concerts,,ca,exhibicions de grafiti i art urbà,,ca,una zona de pícnic,,ca,àrea de descans i estands,,ca,L’II Alfafar Fresc Hip-hop Festival donarà començament demà a partir de les,,ca, Alfafar Fresc Hip-hop festival. La iniciativa, impulsada des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament i emmarcada en el programa d’oci alternatiu i saludable “Oci i punt”, creix en aquesta nova edició amb un ampli programa cultural i d’oci que inclou més de deu concerts, exhibicions de grafiti i art urbà, una zona de pícnic, àrea de descans i estands.

L’II Alfafar Fresc Hip-hop Festival donarà començament demà a partir de les 10 h. amb una exhibició d’art urbà i grafiti en directe amenitzada per Dj Nervi i Dj Edy en la qual participaran més de trenta artistes urbans,,ca,Les i els assistents podran seguir en directe el procés de pintura mural de l’Espai Lúdic Jaume I,,ca,Al llarg de la vesprada i fins a les,,ca,tindrà lloc la marató de concerts i música urbana en directe,,ca,La programació d’aquesta nova edició d’Alfafar Fresc inclou la jam session i micro lliure de la,,ca,Shots Band Live i les actuacions de MDMA,,ca. Les i els assistents podran seguir en directe el procés de pintura mural de l’Espai Lúdic Jaume I.

Al llarg de la vesprada i fins a les 0.45 h. tindrà lloc la marató de concerts i música urbana en directe. La programació d’aquesta nova edició d’Alfafar Fresc inclou la jam session i micro lliure de la 4 Shots Band Live i les actuacions de MDMA, Chave, Klan Dispar, AudioKings, Dfuck Crew, entre altres.

El festival, d’entrada lliure i gratuïta,,ca,oferirà també als assistents una àrea de descans i una zona de pícnic amb estands de menjar i beguda a preus populars,,ca,L’organització prohibeix l’accés al recinte amb botelles de vidre i recorda que el públic que acudisca al certamen haurà de ser respectuós amb l’entorn,,ca, oferirà també als assistents una àrea de descans i una zona de pícnic amb estands de menjar i beguda a preus populars. L’organització prohibeix l’accés al recinte amb botelles de vidre i recorda que el públic que acudisca al certamen haurà de ser respectuós amb l’entorn.

Alfafar Fresc Hip-hop Festival és una de les iniciatives anuals organitzades per l’Espai Jove de l’Ajuntament d’Alfafar a través d’un programa que ofereix a les i els joves alternatives d’oci i temps lliure de caràcter participatiu,,ca,igualitari i gratuït en espais públics,,ca,inclouen la prevenció de consum d’alcohol i altres substàncies,,ca,Exhibició de grafits,,es,art urbà i música en directe al II Alfafar Fresc Hip Hop Festival,,es,El Espai Lúdic Jaume I del Barrio Orba,,ca, igualitari i gratuït en espais públics, i que, a més, inclouen la prevenció de consum d’alcohol i altres substàncies.