Éxito de participación en las Fiestas Patronales y Populares de Alfafar 2019

Alfafar 09/09/2019

Alfafar s'acomiadava ahir de 10 dies ininterromputs d'unes Festes Patronals i Populars que han gaudit d'una àmplia participació i que conclouran oficialment el proper cap de setmana amb els trasllats de les imatges de la Mare de Déu del Do i de Sant Sebastià respectivament.

Con los tradicionales fuegos artificiales y la apertura de los barracones se iniciaron el viernes 30 de agosto unas fiestas en las que un año más l’Ajuntament d’Alfafar y sus áreas implicadas, así como diversas asociaciones de la localidad han sumado esfuerzos para ofrecer una programación variada, amb activitats adreçades a totes les franges d'edat.

Així, les i els més petits han pogut gaudir durant aquests dies de jocs, teatres i tallers en els diferents parcs i places d'Alfafar a més de la Cavalcada o de la Volteta a Peu d'aquest cap de setmana.

En ese sentido, l'esport també ha comptat amb un paper rellevant durant aquestes festes amb l'organització de campionats de billar, ajedrez, el partido benéfico de la UDB Alfafar, las exhibiciones de gimnasia rítmica y zumba. Aquestes activitats tindran el colofó ​​final aquest proper dissabte 14 de setembre amb la celebració de la VIII edició del Gran Fons Nocturn d'Alfafar i de la VII Volta a Peu Nocturna.

D'altra banda, les Festes Patronals i Populars d'Alfafar també han comptat amb una àmplia programació cultural. Durant aquests dies s'ha inaugurat l'exposició "Elles som Tots, 10 anys del Valencia CF Femení”, organizada por la Peña Valencianista de Alfafar y l’Espai de Igualtat, i s'han acollit les presentacions tant de la Memòria Alfafar 2019 como del libro Memòria de l’Assemblea Extraordinària de l’Associació de Cronistes Oficials del Regne de València.

Però també l'ambient més festiu s'ha donat cita durant aquests dies a Alfafar. Així, els veïns i veïnes han pogut gaudir d'activitats com la trobada de batucades o diverses orquestres i disc festes que s'han celebrat al municipi.

Actos tradicionales como la Festa de la Font, l'Ofrena de Flors a la Mare de Déu del Dó i la solemne processó han estat també importants protagonistes per a les i els alfafarenses durant aquests dies.

Además de entretenimiento, cultura y diversión, les Festes d'Alfafar també han comptat amb accions de prevenció per aconseguir unes festes en convivència, segures i en igualtat com la campanya de prevenció de l'assetjament i les agressions sexuals posada en marxa per l'Espai de Joventut i l'Espai d'Igultat d'Alfafar que va possibilitar la instal·lació d'un Punt Violeta a la Plaça de l'Ajuntament dissabte passat 31 d'agost.

Èxit de participació en les Festes Patronals i Populars d’Alfafar 2019

Alfafar 09/09/2019

Alfafar s’acomiadava ahir de 10 dies ininterromputs d’unes Festes Patronals i Populars que han gaudit d’una àmplia participació i que conclouran oficialment el pròxim cap de setmana amb els trasllats de les imatges de la Mare de Déu del Do i de Sant Sebastià respectivament.

Amb els tradicionals focs artificials i l’obertura dels barracons es van iniciar el divendres 30 d’agost unes festes en les quals un any més l’Ajuntament d’Alfafar i les seues àrees implicades, així com diverses associacions de la localitat han sumat esforços per a oferir una programació variada, amb activitats dirigides a totes les franges d’edat.

Així, les i els més xicotets han pogut gaudir durant aquests dies de jocs, teatres i tallers en els diferents parcs i places d’Alfafar a més de la Cavalcada o de la Volteta a Peu d’aquest cap de setmana.

En aquest sentit, l’esport també ha comptat amb un paper rellevant durant aquestes festes amb l’organització de campionats de billar, escacs, el partit benèfic de la UDB Alfafar, les exhibicions de gimnàstica rítmica i zumba. Aquestes activitats tindran el colofó final aquest pròxim dissabte 14 de setembre amb la celebració de la VIII edició del Gran Fons Nocturn d’Alfafar i de la VII Volta a Peu Nocturna.

D'altra banda, les Festes Patronals i Populars d’Alfafar també han comptat amb una àmplia programació cultural. Durant aquests dies s’ha inaugurat l’exposició “Elles som Tots, 10 anys del València CF Femení”, organitzada per la Penya Valencianista d’Alfafar i l’Espai de Igualtat, i s’han acollit les presentacions tant de la Memòria Alfafar 2019 com del llibre Memòria de l’Assemblea Extraordinària de l’Associació de Cronistes Oficials del Regne de València.Però també l’ambient més festiu s’ha donat cita durant aquests dies a Alfafar. Així, els veïns i veïnes han pogut gaudir d’activitats com la trobada de batucadas o diferents orquestres i disc festes que s’han celebrat en el municipi.

Actes tradicionals com la Festa de la Font, l’Ofrena de Flores a la Mare de Déu del Dó i la solemne processó han sigut també importants protagonistes per a les i els alfafarencs durant aquests dies.

A més d’entreteniment, cultura i diversió, les Festes d’Alfafar també han comptat amb accions de prevenció per a aconseguir unes festes en convivència, segures i en igualtat com la campanya de prevenció de l’assetjament i les agressions sexuals posada en marxa pel Espai de Joventut i el Espai d’Igultat d’Alfafar que va possibilitar la instal·lació d’un Punt Violeta en la Plaça de l’Ajuntament dissabte 31 d’agost.