Cap de setmana de Mobilitat a Alfafar.

Cap de setmana de Mobilitat a Alfafar.
  • De divendres a diumenge hi ha hagut activitats per als veïns i veïnes del municipi.
  • Esport, xerrades i jocs per crear hàbits de vida saludable entre la ciutadania.
Alfafar, 25/10/2016:
Aquest cap de setmana s'ha dut a terme una campanya de Mobilitat a Alfafar, amb l'objectiu de fomentar hàbits de vida saludable entre la població. Des de l'àrea d'Ordenació del territori i en col·laboració amb les regidories de Sanitat, Esports, Seguretat Ciutadana, Igualtat i Manteniment, s'han desenvolupat diferents activitats destinades a diferents públics de la població per conscienciar i sensibilitzar la població sobre la reducció del CO2 i el foment de transports alternatius, com la bicicleta.
Divendres a la tarda els nens i nenes de la població van poder gaudir d'un circuit vial, amb la col·laboració de la Policia Local d'Alfafar, en la Plaça de l’Ajuntament. Al mateix temps ia la mateixa plaça també es van poder divertir amb una gimcana ciclista, on va col·laborar l'Escola de Ciclisme Promeses d'Alfafar. Un cop finalitzades aquestes activitats, al Saló d'Actes de l'Ajuntament, es va donar una xerrada d'hàbits de vida saludable, Iván Penalba, atleta del municipi, va ser l'encarregat de dur-la a terme sota el lema "Tant Cotxe és un Malbaratament". Dissabte al matí es va realitzar una caminada saludable pels carrers del municipi, “Dones en Ruta”. I el diumenge, amb la col·laboració de Complex Esportiu Municipal, es va dur a terme una masterclass d'spinning, per tancar aquesta campanya en moviment.
Des L | Alfafar es vol donar les gràcies a totes i tots els assistents per participar de les activitats i a totes les entitats col·laboradores que van fer possible totes les activitats, aconseguint que fossin un èxit.
bicis2
Cap de setmana de Mobilitat a Alfafar.
  • De divendres a diumenge hi ha hagut activitats per als veïns i veïnes del municipi.
  • Esport, xarrades i jocs per a crear hàbits de vida saludable entre la ciutadania.
Alfafar, 25/10/2016:
Aquest cap de setmana s’ha dut a terme una campanya de Mobilitat a Alfafar, amb l’objectiu de fomentar hàbits de vida saludable entre la població. Des de l’àrea d’Ordenació del territori i en col·laboració amb les regidories de Sanitat, Esports, Seguretat Ciutadana, Igualtat i Manteniment, s’han desenvolupat diferents activitats destinades a diferents públics de la població per a conscienciar i sensibilitzar a la població sobre la reducció del CO2 i el foment de transports alternatius, amb la seva bicicleta.
El divendres a la vesprada els xiquets i xiquetes de la població van poder gaudir d’un circuit vial, amb la col·laboració de la Policia Local d’Alfafar, en la Plaça de l’Ajuntament. Al mateix temps i en la mateixa plaça també es van poder divertir amb una gymkana ciclista, en col VA·laborar l’Escola de Ciclisme Promeses d’Alfafar. Una vegada finalitzades aquestes activitats, en el Saló d’Actes de l’Ajuntament, es va donar una xarrada d’hàbits de vida saludable, Iván Penalba, atleta del municipi, va anar l’encarregat de dur-la a terme sota el lema “Tant Cotxe és un Malbaratament”. El dissabte al matí es va realitzar una caminada saludable pels carrers del municipi, “Dones en Ruta”. I el diumenge, amb la col·laboració de Complex Esportiu Municipal, ÉS VA dur 1 Terme Una classe magistral d'filatura, per a tancar aquesta campanya en moviment.
Des de l’Ajuntament d’Alfafar es vol donar les gràcies a totes i tots els assistents per participar de les activitats i a totes les entitats col·laboradores que van fer possible totes les activitats, aconseguint que anaren un èxit,ca.