Finalitzen les festes del Barri Orba d'Alfafar amb èxit de participació

Alfafar, 15/07/2019:

Alfafar es va acomiadar ahir de les festes del Barri Orba 2019 que van finalitzar amb una gran participació per part dels veïns i veïnes.

Con los tradicionales fuegos artificiales y la apertura de los barracones se iniciaron el viernes 5 de juliol unes festes en les que un any més l'Ajuntament d'Alfafar i les seves àrees implicades, así como diversas asociaciones de la localidad han sumado esfuerzos para ofrecer una programación variada, con actividades dirigidas a todas las franjas de edad y que, més, posibilitaran la participación de toda la ciudadanía de Alfafar.

Els més petits han pogut gaudir al llarg de les festes de diverses activitats com animacions infantils, teatre de titelles o els diferents jocs i atraccions enfocats a aquest públic.

També l'esport ha cobrat un especial protagonisme durant aquests dies amb l'organització de campionats de parxís i escacs, les exhibicions de gimnàstica rítmica i taekwondo, la classe magistral de zumba i, especialmente, la cursa Holi Orba Run que va omplir de colors el barri diumenge passat 7.

Les festes de l'Barri Orba d'Alfafar també han comptat amb música en directe a través de diferents revetlles a la plaça, espectáculos, l'entrada de les bandes de música o la tradicional desfilada de Moros i Cristians. Tampoc va poder faltar la cavalcada de les festes, els sopars a la fresca o el XXIV Festival de Paelles que van permetre generar un espai de convivència entre els veïns i veïnes d'Alfafar.

Además de entretenimiento, cultura y diversión, les festes de l'Barri Orba també han comptat amb accions de prevenció i educació cívica per aconseguir unes festes en convivència, segures i en igualtat com la campanya de prevenció de l'assetjament i les agressions sexuals posada en marxa per l'Espai de Joventut i l'Espai d'Igualtat d'Alfafar que va possibilitar la instal·lació d'un Punt Violeta a la Plaça Poeta Miguel Hernández.

Alfafar, 15/07/2019:

Alfafar es va acomiadar ahir de les festes del Barri Orba 2019 que van finalitzar amb una gran participació per part dels veïns i veïnes.

Amb els tradicionals focs artificials i l’obertura dels barracons es van iniciar el divendres 5 de juliol unes festes en les quals un any més l’Ajuntament d’Alfafar i les seues àrees implicades, així com diverses associacions de la localitat han sumat esforços per a oferir una programació variada, amb activitats dirigides a totes les franges d’edat i que, a més, possibilitaren la participació de tota la ciutadania d’Alfafar.

Els més xicotets han pogut gaudir al llarg de les festes de diverses activitats com a animacions infantils, teatre de titelles o els diferents jocs i atraccions enfocats a aquest públic.

També l’esport ha cobrat un especial protagonisme durant aquests dies amb l’organització de campionats de parchís i escacs, les exhibicions de gimnàstica rítmica i taekwondo, la masterclass de zumba i, especialment, la carrera Holi Orba Run que va omplir de colors el barri diumenge passat 7.

Les festes del Barri Orba d’Alfafar també han comptat amb música en directe a través de diferents revetles en la plaça, espectacles, l’entrada de les bandes de música o la tradicional desfilada de Moros i Cristians. Tampoc va poder faltar la cavalcada de les festes, els sopars a la fresca o el XXIV Festival de Paelles que van permetre generar un espai de convivència entre els veïns i veïnes d’Alfafar.

A més d’entreteniment, cultura i diversió, les festes del Barri Orba també han comptat amb accions de prevenció i educació cívica per a aconseguir unes festes en convivència, segures i en igualtat com la campanya de prevenció de l’assetjament i les agressions sexuals posada en marxa pel Espai de Joventut i l’Espai d’Igualtat d’Alfafar que va possibilitar la instal·lació d’un Punt Violeta en la Plaça Poeta Miguel Hernández.