Van finalitzar les obres del nou pàrquing del Barri La Fila d'Alfafar

  • El solar on s'ha construït es convertia en un fangar els dies de pluja.
  • Divendres passat va acabar d'instal·lar l'enllumenat públic i es va obrir oficialment per al seu ús.
Alfafar, 26/01/15:
Divendres passat l'Ajuntament d'Alfafar finalitzar oficialment les obres de construcció d'una nova zona d'aparcament al Barri La Fila, situat a la cruïlla de la C / Sèquia La Fila amb l'Av. Reis Catòlics.
El solar on s'ha realitzat aquest nou pàrquing era una zona utilitzada ja pels veïns i veïnes com a improvisat aparcament després de la peatonalització dels carrers adjacents, però que durant les pluges es tornava problemàtic ja que es convertia en un fangar, amb els conseqüents problemes de neteja i salubritat.
Després dels últims treballs de pintat de senyalística viària i de les places d'aparcament, els vehicles ja van començar a utilitzar aquest nou pàrquing, però no va estar oficialment finalitzat fins divendres passat, quan es va acabar la instal·lació de l'enllumenat públic, per a la qual es van col·locar 2 pals per dotar d'il·luminació a la zona i així garantir la seguretat dels / les usuaris / es de la mateixa en horari nocturn.
Per completar les millores a la zona, s'ha tractorado el solar contigu a aquest nou pàrquing, netejant de canyes i vegetació la sèquia natural que transita al seu voltant, tot dins de les actuacions realitzades gràcies als bons resultats econòmics de 2013.