Informació

Sobre nosaltres,,es,Empreses i comerços que busquen assessorament,,es,Visiteu-nos en els nostres perfils en xarxes socials,,es,i class =,,en,fab fa-facebook-square,,en,Sobre nosaltres,,es,Empreses i comerços que busquen assessorament,,es,Visiteu-nos en els nostres perfils en xarxes socials,,es,i class =,,en,fab fa-facebook-square,,en?

És un servei adreçat al ciutadà demandants d'ocupació, aquells que sol · liciten una millora de feina o assessorament inicial per a la posada en marxa d'una activitat econòmica al municipi per compte propi.

També està destinat a les empreses o comerços del municipi d'Alfafar que requereixen treballadors per al seu negoci.

ADL

Qui són els nostres usuaris?
  • Persones desocupades o que sol · liciten millora d'ocupació.
  • Qualsevol ciutadà o associació que demani els nostres serveis.
  • Empreses i comerços que tenen la necessitat de realitzar contractacions.
  • Empresas y comercios que buscan asesoramiento.
  • Demandants d'ocupació que desitgen incorporar-se al mercat laboral per compte propi.
  • Demandants d'ocupació que necessiten millorar la seva qualificació professional.

On som?

Plaça Corts Valencianes s / n cantonada amb C / Antonio Muñoz (Barri Sant Jordi)


Veure mapa més gran

 

Contacte

Telèfon : 96 318 24 48

Correo electrónico: adl@alfafar.es

Visítenos en nuestros perfiles en redes sociales:

 

Horari

OCUPACIÓ: Amb cita prèvia

  • Dilluns i dijous en Barri Sant Jordi d' 10 01:00 13 hores.
  • Dimarts en Barri Orba d' 10 01:00 13 hores.

 

EMPRENEDORS: Amb cita prèvia

  • Divendres en Barri Sant Jordi d' 10 01:00 13 hores.
Autorització de dades

*Política de Privacitat i Protecció de dades

L'ADL és conscient que per als Candidats i / o Alumnes és summament important que es doni un tractament responsable en la gestió de les dades personals dels Candidats i / o Alumnes. Per això l'ADL compleix totes les normes legals de protecció de dades que siguin aplicables i estableix mecanismes i procediments de seguretat per a la gestió de les dades dels Candidats i / o Alumnes.

Consentiment del Candidat i / o Alumne per al tractament i cessió de les dades personals

En omplir el primer formulari i fer clic per enviar les dades, el Candidat i / o Alumne manifesta haver llegit i acceptat expressament la present política de privacitat incloses dins de les condicions legals del Candidat i / o Alumne, i atorga el seu consentiment inequívoc i exprés al tractament de les seves dades personals conforme a les finalitats informades i serveis que presta l'ADL, així com la cessió de les seves dades personals a tercers per al compliment del servei (amb els condicionants que s'especifiquen en l'apartat de control de privacitat). A aquests efectes s'entén per Tercer “les entitats, Empreses i / o centres de formació que utilitzen els serveis de l'ADL per a la recerca i selecció de personal”.

Igualment, els Candidats i / o Alumnes autoritzen expressament a l'ADL a accedir a les seves dades personals i curriculars, independentment del seu nivell de privacitat, a fi i efecte de poder informar d'ofertes de treball concretes i idònies al seu perfil professional.

Novetats

Alfafar acerca los ODS al alumnado de primaria del municipio

Durant les darreres setmanes els centres educatius del municipi han visitat l'ajuntament per aprendre sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Com a part de l'activitat, l'alumnat també ha visitat el centre d'interpretació de l'arròs a l'Alqueria del Pi. Alfafar, 18/05/2022 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de les regidories d'Educació i Patrimoni, ha dut a terme una activitat amb els centres educatius del municipi per apropar els Objectius de Desenvolupament Sostenible(ODS,,en,sostenible,,es)a l'alumnat d'educació primària. Ell..
Anar a la notícia »

Alfafar recupera la celebración de las Olimpiadas Escolares

L'esdeveniment ha comptat amb més de 1.500 participants de l'alumnat dels diferents centres escolars. Durant la darrera jornada els centres educatius van rebre un bo de 150 euros per bescanviar a Decathlon per material esportiu per al centre. Alfafar, 16/05/2022 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de les regidories d'Esports i Educació, ha recuperat la celebració de les Olimpíades Escolars amb més de 1.500 participants. Els centres del municipi d'educació primària..
Anar a la notícia »

Alfafar desenvolupa programes de drogodependència a les aules

La regidoria de Serveis Socials està duent a terme dos programes de prevenció de drogodependències. Els tallers s'estan fent amb l'alumnat de tercer cicle de primària. Alfafar, 11/05/2022 L’Ajuntament d’Alfafar, La Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives d'Alfafar posa en marxa la VIII edició d'aquest curs preventiu. Aquest seminari té una durada de(UPCCA), està duent a terme dos programes de prevenció de drogodependències als centres educatius del municipi. Els tallers, que se...
Anar a la notícia »

Alfafar recibe al alumnado en prácticas de “Avancem Junts”

El alumnado del programa mixto de empleo y formación Taller de Ocupación “Avancem Junts” ha iniciado sus las prácticas formativas remuneradas en diferentes departamentos municipales. “Avancem Junts” está cofinanciado por l’Ajuntament d’Alfafar y por LABORA y forma a 10 persones. Alfafar, 10/05/2022 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL)i en col·laboració amb el Servei Valencià d'Ocupació i Formació LABORA, continúa con el desarrollo del Taller de Ocupación “AvancemJunts”. El...
Anar a la notícia »

Alfafar celebra el Día Internacional del Jazz con un macroconcierto

El concert ha comptat amb la participació de més de 100 músics de diferents bandes. El consistori ha lliurat plaques commemoratives de la desena edició del certamen. El festival va comptar amb les actuacions de les diferents bandes de Sedajazz, així com la Creativa Big Band de Madrid i els artistes convidats, Albert Sanz i Mamen García. Alfafar, 02/05/2022 L’Ajuntament...
Anar a la notícia »

Entrades més antigues »