L'ADL d'Alfafar i l'associació de comerciants Acypal visiten el Retail Future 2019

Alfafar, 21/10/2019

la Agència de Desenvolupament Local (ADL) i la seva regidora, María Dolores Caballero, han visitat la segona edició del Retail Future, l'exposició sobre digitalització i tecnologia per al petit comerç i l'artesania, celebrada en Fira València.

el objectiu: conèixer de primera mà les tendències en el camp del màrqueting digital i com aquestes eines són utilitzades per petits comerciants de forma reeixida per als seus negocis.

en aquest sentit, l'ADL treballa en planificar i dissenyar nous programes municipals que permetin al petit comerç escometre de forma més ferma i segura el gran repte que se li planteja: l'adaptació als nous hàbits de consum i el repte de la competència global, que obliguen al comerç de proximitat a especialitzar-se i treure partit a la proximitat com a valor diferencial.

Així mateix, l'Associació de Comerciants i Professionals d'Alfafar (Acypal) ha format part de la presentació de la nova eina Nou Gremial, un projecte pilot d'Unió Gremial en el qual participa Acypal i que en poques setmanes començarà a implementar-se.

Es tracta d'una nova plataforma a través de la qual els associats de Acypal podran crear la seva pròpia web o botiga en línia de forma fàcil, intuïtiva i funcional. Més, aquestes webs corporatives creades entren a formar part d'un mercat local i de l'Aparador Virtual, una forma d'aconseguir la màxima difusió i expansió dels serveis i productes que ofereixen les i els comerciants d'Alfafar.

Alfafar, 21/10/2019

L’Agència de Desenvolupament Local (ADL) i la seua regidora, María Dolores Caballero, han visitat la segona edició del Retail Future, l’exposició sobre digitalització i tecnologia per al xicotet comerç i l’artesania, celebrada en Fira València.

L’objectiu: conéixer de primera mà les tendències en el camp del màrqueting digital i com aqueixes eines són utilitzades per xicotets comerciants de manera reeixida per als seus negocis.

En aquest sentit, l’ADL treballa a planificar i dissenyar nous programes municipals que permeten al xicotet comerç escometre de forma més ferma i segura el gran repte que se li planteja: l’adaptació als nous hàbits de consum i el repte de la competència global, que obliguen el comerç de proximitat a especialitzar-se i traure partit a la proximitat com a valor diferencial.

Així mateix, l’Associació de Comerciants i Professionals d’Alfafar (Acypal) ha format part de la presentació de la nova eina Nou Gremial, un projecte pilot de Va unir Gremial en el qual participa Acypal i que en poques setmanes començarà a implementar-se.

Es tracta d’una nova plataforma a través de la qual els associats de Acypal podran crear la seua pròpia web o botiga online de manera fàcil, intuïtiva i funcional. A més, aqueixes webs corporatives creades entren a formar part d’un marketplace local i de l’Aparador Virtual, una manera d’aconseguir la màxima difusió i expansió dels serveis i productes que ofereixen les i els comerciants d’Alfafar.