La Biblioteca d'Alfafar obrirà en horari especial i ininterromput durant el mes de gener

  • L'edifici obrirà de dilluns a dijous de 10:30h a 01:00h, a més dels divendres i dissabtes en el seu horari normal, l' 7 l' 29 de gener.
  • Els i les estudiants podran preparar els seus exàmens i gaudir de les noves millores realitzades a l'edifici com la instal·lació de climatització o el nou i millor servei wifi.

Alfafar, 05/01/15:

L'Ajuntament d'Alfafar torna a obrir la Biblioteca Central en horari especial durant el mes de gener perquè les i els estudiants que ho desitgin puguin preparar allí els seus exàmens i / o realitzar els seus treballs, en un ambient tranquil i silenciós que afavoreix la concentració i l'estudi, sense necessitat d'haver d'acudir a les facultats o els centres educatius en què estan matriculats / des.

En concret, la Biblioteca romandrà oberta com a aula d'estudi entre el 7 i el 29 de gener, de dilluns a dijous, des de les 10:30h del matí, hora habitual d'obertura de la mateixa, fins a la 01:00h de la matinada ininterrompudament, ja que no es tancarà al migdia perquè les i els estudiants puguin aprofitar millor les hores d'estudi. La Biblioteca obrirà també els divendres i dissabtes en el seu horari habitual.

Els i les joves usuaris d'aquest servei municipal podran a més beneficiar-se de les millores realitzades en els últims mesos atenent a les seves peticions, com la climatització de l'edifici, la millora i l'augment del servei d'ordinadors i d'internet wifi o la instal·lació de taquilles per guardar les seves pertinences durant la permanència a l'edifici.