La biblioteca municipal d'Alfafar porta a terme una àmplia programació al gener

Alfafar, 17/01/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través del seu regidoria de Biblioteques, porta a terme durant el mes de gener una àmplia programació a la biblioteca municipal adreçada especialment a les i els més joves de la localitat.

Així, durant aquest mes s'està duent a terme la campanya d'animació a la lectura a la biblioteca, que es realitza en col·laboració amb els centres educatius del municipi. En el marc d'aquesta iniciativa, el passat 9 de gener es va realitzar l'activitat "Amb els llibres pots", en què va participar a l'alumnat de 1r de Primària de CEIP Orba. Dins d'aquesta activitat es van realitzar tres tallers de màgia, de ciència i de construcció de joguines en què s'utilitzaven els llibres que hi havia a la biblioteca. Tot això amb l'objectiu de mostrar als nens i nenes que els llibres, a més de ser un entreteniment, serveixen per aprendre i que tenen una aplicació pràctica immediata.

Una altra de les iniciatives emmarcada en la campanya d'animació lectora és "Navegant per e-Biblio", en què està participant l'alumnat de 6è de Primària dels centres Vamar, Guia, M ª Inmaculada, La Fila i Orba. D'aquesta manera, entre els dies 14 i 30 de gener, un total de 182 joves participaran en aquesta sessió per introduir e-Biblio, el servei de préstec de llibres electrònics de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana.

D'altra banda, la biblioteca municipal central continua, fins al 30 de gener, amb el funcionament de l'aula d'estudi amb motiu de el període d'exàmens. Durant aquests dies, es troba oberta a el públic de dilluns a dijous de 10.30 01:00 1 de la matinada ininterrompudament, els divendres de 10.30 a 14h i de 16.30 a 20h i els dissabtes de 10.30 a 14h.

Alfafar, 17/01/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria de Biblioteques, duu a terme durant el mes de gener una àmplia programació a la biblioteca municipal dirigida especialment a les i els més joves de la localitat.

Així, durant aquest mes s’està duent a terme la campanya d’animació a la lectura a la biblioteca, que es realitza en col·laboració amb els centres educatius del municipi. En el marc d’aquesta iniciativa, el passat 9 de gener es va realitzar l’activitat “Amb els llibres pots”, en la qual va participar a l’alumnat de 1r de Primària del CEIP Orba. Dins d’aquesta activitat es van realitzar tres tallers de màgia, de ciència i de construcció de joguets en els quals s’utilitzaven els llibres que hi havia a la biblioteca. Tot això amb l’objectiu de mostrar als xiquets i xiquetes que els llibres, a més de ser un entreteniment, serveixen per a aprendre i que tenen una aplicació pràctica immediata.

Una altra de les iniciatives emmarcada en la campanya d’animació lectora és “Navegant per e-Biblio”, en la qual està participant l’alumnat de 6é de Primària dels centres Vamar, Guia, M ª Inmaculada, La fila de la Orba. D’aquesta manera, entre els dies 14 jo 30 de gener, un total de 182 joves participaran en aquesta sessió per a introduir e-Biblio, el servei de préstec de llibres electrònics de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana.

D'altra banda, la biblioteca municipal central contínua, fins al 30 de gener, amb el funcionament de l’aula d’estudi amb motiu del període d’exàmens. Durant aquests dies, es troba oberta al públic de dilluns a dijous de 10.30 01:00 1 de la matinada ininterrompudament, els divendres de 10.30 a 14h i de 16.30 a 20h i els dissabtes de 10.30 a 14h.