La Biblioteca Municipal d'Alfafar reprèn la seva campanya d'animació lectora

Alfafar, 03/12/2019

L'Ajuntament d'Alfafar, a través del seu regidoria de Biblioteques, ha reprès les activitats de la seva campanya d'animació lectora. La iniciativa, que es trobava aturada a causa de les obres de rehabilitació de la Biblioteca Municipal, busca fomentar la lectura entre les i els més joves d'Alfafar a través d'activitats adaptades a la seva edat.

Durant el curs escolar 2019/2020, el Servei Municipal de Biblioteques ha comptat per a aquest projecte con la col·laboració dels col·legis del municipi. Així, l'alumnat des de primer d'Educació Infantil a sisè de Primària, participaran durant aquest curs en aquesta iniciativa que té lloc en els dos centres de lectura d'Alfafar.

Aquesta Campanya d'Animació Lectora té com a objectiu fomentar l'hàbit a la lectura, mostrar tots els serveis que ofereix la biblioteca i convertir a l'alumnat que participa en les activitats en usuaris i usuàries avançats que sàpiguen desenvolupar-se con soltesa en qualsevol biblioteca.

Totes les activitats de l'aquesta campanya es realitzen en els locals de la Biblioteca Pública Municipal d'Alfafar (Biblioteca Central del Casc Antic i Agència de Lectura del Barri Orba), en horari escolar, d' 9:15h a 10:30h, i sense interferir el funcionament habitual de l'servei de biblioteca.

Alfafar, 03/12/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria de Biblioteques, ha représ els activitats de la seua campanya d’animació lectora. La iniciativa, que és trobava parada a causa dels obres de rehabilitació de la Biblioteca Municipal, a prop fomentar la lectura entre els i els més joves d’Alfafar a través d’activitats adaptades a la seua edat.

Durant el curs escolar 2019/2020, el Servei Municipal de Biblioteques ha comptat per a aquest projecte amb la col·laboració dels col·legis del municipi. Així, l’alumnat dónes de primer d’Educació Infantil a vaig cisar de Primària, participaren durant aquest curs en aquesta iniciativa que te lloc en els dos centres de lectura d’Alfafar.

Aquesta Campanya d’Animació Lectora te com a objectiu fomentar l’hàbit a la lectura, mostrar tots els serveis que ofereix la biblioteca i convertir a l’alumnat que participa en els activitats en usuaris i usuàries avançats que sàpien desembolicar-es amb soltesa en qualsevol biblioteca.

Totes els activitats de l’aquesta campanya és realitzen en els locals de la Biblioteca Pública Municipal d’Alfafar (Biblioteca Central del Barri antic i Agència de Lectura del Barri Orba), en horari escolar, d' 9:15h a 10:30h, i sense interferir el funcionament habitual del servei de biblioteca.