La Cavalcada de Reis va clausurar el calendari d'activitats nadalenques d'Alfafar

  • Des del passat 11 de desembre fins a la tarda de dilluns passat 5 de gener es van celebrar multitud d'actes per a totes les edats i tots els gustos.
  • La celebració de sessions de cinema, espectacles de titelles i musicals, la Gala dels Esports, teatres, concerts, cercaviles amb nadales i presentacions de llibres, van ser alguns dels actes organitzats.

Alfafar, 07/01/15:

La Cavalcada de Reis pels carrers d'Alfafar dilluns passat 5 de gener, va ser l'acte que va clausurar un any més el programa d'activitats nadalenques organitzat per l'Ajuntament d'Alfafar per a les recentment finalitzades festes nadalenques al municipi.

Els actes van començar el passat 11 de desembre, des del qual s'han succeït cada dia les celebracions de teatres, presentacions de llibres, tallers, festivals, la 3a Gala dels Esports, espectacles musicals, d'humor i de titelles, projeccions de cinema, contacontes, balls, jocs, cercavila de Nadales, ludoteques a l'aire lliure, campus de futbol entre molts altres.

Destacar una vegada més la gran implicació i col·laboració de les associacions i entitats locals d'Alfafar de tots els àmbits (musicals, esportives, de dones, culturals) tant en l'organització com en la celebració de les activitats programades.