L'Escola Infantil Municipal Remedios Montaner d'Alfafar rebrà 3 alumnes en pràctiques de l'Institut Berenguer Dalmau de Catarroja

  • Aquestes pràctiques s'inclouen en un Concert Educatiu entre l'Ajuntament d'Alfafar i l'IES Berenguer Dalmau de Catarroja subscrit al març de 2014.
  • Les alumnes programaran activitats per als nens i nenes de 2 01:00 3 anys i col·laboraran amb l'equip docent utilitzant els recursos i la línia dissenyada en el Projecte Educatiu de la EPEI Municipal Remedios Montaner.

Alfafar, 03/02/15:

L'Escola Infantil Municipal de Primer Cicle Remedios Montaner rebrà aquest mes de febrer de 2015 01:00 3 alumnes de l'Institut d'Educació Secundària Berenguer Dalmau de Catarroja, que es troben cursant el Cicle Formatiu d'Educació Infantil, i que realitzaran un total de 400 hores de pràctiques formatives en el centre.

La realització d'aquestes pràctiques formatives entren dins del concert subscrit el març de 2014 entre l'Ajuntament d'Alfafar i l'IES Berenguer Dalmau a fi de col·laborar per aconseguir una major eficàcia dels recursos destinats a l'educació i contribuir al desenvolupament de la formació en centres de treball.

El programa formatiu que les alumnes de pràctiques duran a terme al centre es refereix a la formació inicial, que té com a finalitat preparar els alumnes per a la seva activitat professional com a Tècniques Especialitzades en Educació Infantil. Entre altres actuacions, programaran activitats dirigides als nens i nenes del centre de 2 i 3 anys i col·laboraran amb l'equip docent utilitzant els recursos i la línia metodològica globalitzadora, significativa i activa dissenyada en el Projecte Educatiu de l'Escola Infantil Municipal de Primer Cicle Remeis Montaner d'Alfafar.