La Feria Medieval de Alfafar congrega a centenares de familias en la Plaça de l’Ajuntament

La Feria Medieval de Alfafar congrega a centenares de familias en la Plaça de l’Ajuntament

  • S'ha pogut gaudir durant tres dies d'aquesta Fira Medieval en honor a Sant Sebastià que ha comptat amb diferents activitats.
  • La Noria de Da Vinci ha estat una de les atraccions més reclamada pel públic més jove.
Alfafar, 16/01/2017:
Un any més, L | Alfafar ha organitzat amb èxit la seva tradicional Fira Medieval on s'han congregat les famílies del municipi per passar un cap de setmana diferent en família ple de diversió.
Centenars de alfafarenses han pogut gaudir durant tres dies de nombres llocs de menjar i artesania medieval, i ser partícips de les activitats programades. Més, veïns i veïnes dels municipis confrontants no s'han volgut perdre la Fira Medieval situada a la Plaça de l'Ajuntament.
Així doncs, els més petits i petites van gaudir amb els tallers de manualitats, amb el teatre medieval i pujant a la reconeguda Sínia de Da Vinci.
La tradicional fira va reunir parades de tota mena, com tavernes, botigues d'artesania o d'alimentació. La població va poder contemplar de primera mà com es feien alguns dels objectes que més tard eren posats a la venda, reconeixent així el valor i autenticitat del treball artesanal.
La Fira Medieval s'ha convertit en una cita destacada per a la ciutadania que aprofita aquests dies per passar temps en família i tornar a l'edat mitjana gràcies a tota l'ambientació preparada per a aquest esdeveniment.
La regidoria de Cultura i Festes, posa així un any més el colofó ​​a la tradicional Fira Medieval en honor a Sant Sebastià que ha tingut un èxit rotund entre tots els que l'han visitat.
ALFAFAR FERIA MEDIEVAL NOTA

La Fira Medieval d’Alfafar congrega a centenars de famílies en la Plaça de l’Ajuntament

  • S’ha pogut disfrutar durant tres dies d’esta Fira Medieval en honor a Sant Sebastià que ha comptat amb diferents activitats.
  • La “Noria” de Da Vinci ha sigut una de les atraccions més reclamada pel públic més jove.

Alfafar, 16/01/2017:

Un any més, l’Ajuntament d’Alfafar ha organitzat amb èxit la seua tradicional Fira Medieval on s’han congregat les famílies del municipi per a passar un cap de setmana diferent en família ple de diversió.
Centenars d’alfafarenses han pogut disfrutar durant tres dies de números llocs de menjar i artesania medieval, i ser partícips de les activitats programades. A més, veïns i veïnes dels municipis limítrofs no han volgut perdre’s la Fira Medieval situada en la Plaça de l’Ajuntament.
Així, doncs, els més xicotets i xicotetes van disfrutar amb els tallers de manualitats, amb el teatre medieval i pujant-se en la reconeguda “Noria” de Da Vinci.
La tradicional fira va reunir parades de qualsevol tipus, com tavernes, botigues d’artesania o d’alimentació. La població va poder contemplar de primera mà com es feien alguns dels objectes que més tard eren posats a la venda, reconeixent així el valor i autenticitat del treball artesanal.
La Fira Medieval s’ha convertit en una cita destacada per a la ciutadania que aprofita estos dies per a passar temps en família i tornar a l’edat mitjana gràcies a tota l’ambientació preparada per a este esdeveniment.
La regidoria de Cultura i Festes, posa així un any més el passador d’or a la tradicional Fira Medieval en honor a Sant Sebastià que ha tingut un èxit rotund entre tots els que l’han visitat.