La població d'Alfafar conscienciada amb l'ús del cinturó de seguretat i els SRI

  • Durant la Campanya de Control de la DGT del 9 l' 15 de març, gairebé el 97% de conductors / es i passatgers / es portaven el cinturó posat correctament.
  • La Policia Local va comprovar també en aquesta campanya que la pràctica totalitat dels vehicles controlats disposaven de SRI i l'usaven també correctament.

Alfafar, 23/03/15:

La Policia Local de l'Ajuntament d'Alfafar es va unir a la Campanya de Control d'Ús de cinturó de seguretat i sistemes de retenció infantil (SRI) realitzada per la Direcció General de Trànsit (DGT) la setmana del 9 l' 15 de març.

Després d'analitzar les dades obtingudes en la població durant aquesta campanya, el resultat es pot qualificar de molt satisfactori, ja que només el 3'15% dels conductors i conductores controlats no feien ús del cinturó de seguretat, mentre que en els i les passatgers la xifra augmenta tan sols fins al 3'45%.

Quant a l'ús dels SRI, la pràctica totalitat dels usuaris i usuàries controlats feien ús correcte d'aquest sistema de seguretat per als i les menors de 12 anys o amb una talla inferior a 1'35m.

La Policia Local d'Alfafar es mostra satisfeta després d'aquesta campanya, ja que dels resultats es dedueix que la població està conscienciada en el bon ús dels sistemes de seguretat a l'hora de pujar a un vehicle, tant de conductor / a com de passatger / a.