La población más joven de Alfafar disfruta con “Joves de Nit”.

· Se celebró el pasado viernes 14 de julio y tuvo una gran acogida por parte de las y los participantes.
 
· Ha sido el proyecto final del curso “Participación juvenil: iniciativas, asociacionismo y emprendimiento social”.
 
20 juliol, 2017:
 
El área de Juventud de l’Ajuntament d’Alfafar ha apoyado la celebración de “Joves de Nit”.
 
Divendres passat 14 de julio se celebró “Joves de Nit”, una iniciativa organizada por la plataforma juvenil “JO per JO” en la que un grupo de jóvenes de Alfafar se han unido con la idea en común de promover actividades y otros servicios alternativos y saludables para las y los jóvenes de la localidad. Esta jornada juvenil surge del curso “Participación juvenil: iniciativas, asociacionismo y emprendimiento social” y se celebró a modo de proyecto final de este curso, que ha durado seis meses.
 
La actividad, llevada a cabo en la Plaza el Sequer de Nelot, comenzó a las 19:00h con una Gymkana titulada “En busca del tesoro perdido”, en la que las y los participantes tenían que conseguir ganar el juego superando diferentes pruebas que incluían juegos de agua, jocs populars, un pasapalabra y juegos tradicionales, aprovechando su reciente pintura en el suelo de la plaza. Las y los jóvenes podían caracterizarse de piratas, pintándose la cara o utilizando complementos para involucrarse de una manera total en el juego. Sobre les 21:00h se dejó paso a la “Cena a la Fresca” en la que pudieron disfrutar de una agradable noche de verano y coger fuerzas para los Torneos en Escalón que les esperaban a continuación. Pudieron elegir participar en ping pong atado, volleyball o fútbol. Todo el tiempo estuvo disponible un Photocall donde se pudieron hacer divertidas fotos. Sobre la media noche se dio por concluida la intensa jornada.
 
Es muy importante dar apoyo a este tipo de actividades que fomentan la participación, la comunicación entre personas de su misma edad y el ocio saludable entre la población más joven del municipio.

Sin título

La població més jove d’Alfafar gaudeix amb “Joves de Nit”.
 
•Es va celebrar divendres passat 14 de juliol i va tenir un gran acolliment per part de les i els participants.
 
•Ha sigut el projecte final del curs “Participación juvenil: iniciativas, asociacionismo y emprendimiento social”.
 
20 juliol,,ca,El barri Orba d’Alfafar es posa a punt per a gaudir de les seues festes populars,,ca,Des d’aquest divendres,,ca,de juliol i fins a diumenge que ve,,ca,de juliol els veïns i veïnes d’Alfafar tindran multitud d’activitats en les quals participar,,ca,Una vegada més des de l’àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Alfafar s’ha organitzat les festes populars d’aquest emblemàtic barri,,ca,amb la participació i implicació de les diferents associacions,,ca, 2017:
 
L’àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Alfafar ha donat suport a la celebració de “Joves de Nit”.
 
Divendres passat 14 de juliol es va celebrar “Joves de Nit”, una iniciativa organitzada per la plataforma juvenil “JO per JO” en la qual un grup de joves d’Alfafar s’han unit amb la idea en comú de promoure activitats i altres serveis alternatius i saludables per a les i els joves de la localitat.
Aquesta jornada juvenil sorgeix del curs “Participación juvenil: iniciativas, asociacionismo y emprendimiento social” i es va celebrar com a projecte final d’aquest curs, que ha durat sis mesos.
L’activitat, duta a terme en la Plaça el Sequer de Nelot, va començar a les 19:00h amb una Gymkana titulada “A la recerca del tresor perdut”, en la qual les i els participants havien d’aconseguir guanyar el joc superant diferents proves que incloïen jocs d’aigua, jocs populars, un pasaparaula i jocs tradicionals, aprofitant la seua recent pintura en el terra de la plaça. Les i els joves podien caracteritzar-se de pirates, pintant-se la cara o utilitzant complements per a involucrar-se d’una manera total en el joc. Sobre les 21:00h es va deixar pas al “Sopar a la Fresca” en la qual van poder gaudir d’una agradable nit d’estiu i agafar forces per als “Torneos en Escalón” que els esperaven a continuació. Van poder triar participar en ping pong lligat, volleyball o futbol. Tot el temps va estar disponible un Photocall on es van poder fer divertides fotos. Sobre la mitjanit es va donar per conclosa la intensa jornada.
 
És molt important donar suport a aquest tipus d’activitats que fomenten la participació, la comunicació entre persones de la seua mateixa edat i l’oci saludable entre la població més jove del municipi.