La Policia Local d'Alfafar realitza una nova Campanya de Control de Consum d'Alcohol i Drogues

La Policia Local d'Alfafar realitza una nova Campanya de Control de Consum d'Alcohol i Drogues
  • Aquesta campanya es durà a terme del 12 l' 18 de desembre.
  • La Policia Local, en col·laboració amb la DGT, informarà els i les conductors dels riscos de la conducció sota els efectes d'aquestes substàncies.
Alfafar, 09/12/2016:
La Policía Local de l’Ajuntament d’Alfafar, en col·laboració amb la Direcció General de Trànsit, durà a terme del 12 l' 18 de desembre una Campanya de Control de Consum d'Alcohol i Drogues a Conductors / es.
Segons dades de la DGT, l'augment dels controls preventius és un dels factors que està afavorint un canvi de comportament de la ciutadania sobre aquesta matèria, fent que el percentatge de positius en controls preventius d'alcoholèmia hagi baixat d'un 5% en 2001 a un 1,7% en 2013.
Tant des de la DGT com des de la pròpia Policia Local, insistiran en aconsellar durant aquesta campanya que els missatges que els i les conductors han d'assimilar són bàsicament els 4 següents:
1º Encara que el conductor o conductora es crea en ple ús de les seves facultats físiques i mentals amb la ingesta d'alcohol, està multiplicant el risc de patir un accident.
2º Actuar amb conseqüència, tractant d'impedir que una altra persona que hagi begut agafi el cotxe i, en qualsevol cas, mai pujar al cotxe amb ell o ella.
3º L'alcohol no només està relacionat amb una major accidentalitat, sinó que també repercuteix en una major mortalitat, en ser un factor relacionat amb un pitjor pronòstic en les lesions sofertes.
4º Encara amb taxes d'alcoholèmia dins dels marges legals permesos, el nivell de risc d'accident de trànsit es pot veure incrementat. L'única taxa segura és 0,0%.
control trànsit
La Policia Local d’Alfafar realitza una nova Campanya de Control de Consum d’Alcohol i Drogues
  • Aquesta campanya es durà a terme del 12 l' 18 de desembre.
  • La Policia Local, en col·laboració amb la DGT, informarà als i les conductors dels riscos de la conducció sota els efectes d’aquestes substàncies.
Alfafar, 09/12/2016:
La Policia Local de l’Ajuntament d’Alfafar, en col·laboració amb la Direcció General de Trànsit, durà a terme del 12 l' 18 de desembre una Campanya de Control de Consum d’Alcohol i Drogues en Conductors/es. Segons dades de la DGT, l’augment dels controls preventius és un dels factors que està afavorint un canvi de comportament de la ciutadania sobre aquesta matèria, fent que el percentatge de positius en controls preventius d’alcoholèmia haja descendit d’un 5% en 2001 a un 1,7% en 2013. Tant des de la DGT com des de la pròpia Policia Local, insistiran a aconsellar durant aquesta campanya que els missatges que els i les conductors han d’assimilar són bàsicament els 4 següents: 1º Encara que el conductor o conductora es crega en ple ús de les seues facultats físiques i mentals amb la ingesta d’alcohol, està multiplicant el risc de patir un accident. 2º Actuar amb conseqüència, tractant d’impedir que una altra persona que haja begut agafe el cotxe i, en qualsevol cas, mai pujar al cotxe amb ell o ella. 3º L’alcohol no solament està relacionat amb una major accidentalitat, sinó que també repercuteix en una major mortalitat, en ser un factor relacionat amb un pitjor pronòstic en les lesions patides. 4º Encara amb taxes d’alcoholèmia dins dels marges legals permesos, el nivell de risc d’accident de trànsit pot veure’s incrementat. L’única taxa segura és 0,0%.