La ràpida intervenció de la Policia Local d'Alfafar evita una ocupació il·legal,es.

  • La Policia Local d'Alfafar va començar la investigació quan un home es va empadronar a l'Ajuntament presentant un contracte fals de lloguer.
  • El cas ha passat a ser investigat per la Guàrdia Civil d'Alfafar per aclarir el cas.
Alfafar, 05/10/2016:
La ràpida intervenció de la Policia Local d'Alfafar evita una ocupació il·legal d'un habitatge mitjançant fals contracte de lloguer. La persona que intentava apropiar-se de l'habitatge tractava de canviar el pany de la porta després empadronar a l'Ajuntament presentant un contracte fals de lloguer.
Un veí de la zona va alertar la Policia a sospitar d'un home que estava a la porta de l'habitatge amb la intenció d'entrar. Davant la policia, l'home va mostrar un contracte de lloguer, un contracte d'una companyia elèctrica i un volant d'empadronament d'aquesta direcció.
En comprovar els agents que l'habitatge era propietat d'una persona diferent a la que figurava en el contracte de lloguer, van realitzar diverses gestions, descobrint que el document era fals, ja que el propietari que figurava en l'esmentat document no tenia cap casa en la ubicació indicada i que el veritable propietari no havia llogat l'habitatge a ningú.
La Guàrdia Civil d'Alfafar s'ha fet càrrec de les investigacions per aclarir el delicte de falsedat documental comès pels implicats.