L'Ajuntament d'Alfafar activa l'accés gratuït a Internet mitjançant Wi-Fi en tots els seus barris

  • L'Ajuntament posa en funcionament el projecte d'implantació de places Wi-Fi que ofereix a la ciutadania connexió gratuïta a Internet.

Alfafar, 06/03/15:

L'Alcalde d'Alfafar Juan Ramón Adsuara ha visitat les 9 places del municipi en què s'ha instal·lat la xarxa sense fil Wi-Fi per oferir servei gratuït de connexió a Internet a tota la població.

D'aquesta manera, els veïns i veïnes d'Alfafar ja poden connectar-se a Internet des dels seus ordinadors o dispositius mòbils en qualsevol barri del municipi sense necessitat de cap clau d'accés.

La xarxa s'ha desplegat a la Plaça Sequer de Nelot, l'entorn del Complex Esportiu Municipal, el Camp de Futbol Municipal, la Plaza Sanchis Guarner y parte de la Av. Mediterrani, la Plaça Nova de Els Alfalares, la Plaça Poeta Miguel Hernández, la Plaza de la Música Celia Giner y la Plaça Corts Valencianes.

Per a l'Alcalde la posada en marxa d'aquest servei demostra que Alfafar està en continu desenvolupament i que utilitza les oportunitats que ofereixen les tecnologies de la informació i la comunicació per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes.

Juan Ramón Adsuara ha afegit que la xarxa Wi-Fi municipal permet eliminar barreres, ja que a partir d'ara el conjunt de la població podrà optar a un dret fonamental com és l'accés a la informació sense la necessitat d'assumir cap pagament.