L'Ajuntament d'Alfafar aprova la seva Carta de Serveis 2017

L'Ajuntament d'Alfafar aprova la seva Carta de Serveis 2017

  • Aquesta nova edició ha estat aprovada en el Ple Extraordinari d'ahir dimarts 28 de febrer i entra en vigor a partir d'avui.
  • És una Carta de Serveis renovada en gran part i que ja es pot consultar des del web municipal www.alfafar.es.
Alfafar 01/03/2017:
L'Ajuntament d'Alfafar ha aprovat en Ple Extraordinari la nova edició de la Carta de Serveis del consistori, en la redacció un cop més s'han involucrat totes les àrees i serveis municipals, així com l'Equip de Govern Municipal.
Aquesta nova edició ha estat renovada en gran part, ja que molts dels compromisos han estat sòlidament consolidats al llarg d'edicions anteriors, el que ha implicat una millora contínua en els serveis municipals que la integren.
La consolidació d'aquests compromisos ha donat pas a la inclusió de compromisos nous adquirits per les diferents àrees i serveis municipals, en els quals s'han tingut en compte les necessitats i inquietuds propostes o sol·licitades per la ciutadania a través de l'Enquesta d'Avaluació de Satisfacció de la Ciutadania.
Aquesta setena edició de la Carta de Serveis de l'Ajuntament d'Alfafar, entra en vigor a partir d'avui i està ja disponible a la secció de Carta de Serveis del Web Municipal de l'Ajuntament (http://www.alfafar.com/carta-de-servicios/), des d'on els veïns i veïnes d'Alfafar poden consultar-la o descarregar-la des del següent enllaç: http://www.alfafar.com/wp-content/uploads/2017/03/CARTA_SERVICIOS_2017_V7.pdf
1200X1200px.Facebook_2017
L’Ajuntament d’Alfafar aprova la seua Carta de Serveis 2017.
  • Aquesta nova edició ha sigut aprovada en el Ple Extraordinari d’ahir dimarts 28 de febrer i entra en vigor a partir de hui.
  • És una Carta de Serveis renovada en gran part i que ja pot consultar-se des de la web municipal www.alfafar.es.
Alfafar 01/03/2017:
L’Ajuntament d’Alfafar ha aprovat en Ple Extraordinari la nova edició de la Carta de Serveis del consistori, en la redacció del qual una vegada més s’han involucrat totes les àrees i serveis municipals, així com l’Equip de Govern Municipal.
Aquesta nova edició ha sigut renovada en gran part, ja que molts dels compromisos han sigut sòlidament consolidats al llarg d’edicions anteriors, la qual cosa ha implicat una millora contínua en els serveis municipals que la integren.
La consolidació d’aquests compromisos ha donat pas a la inclusió de compromisos nous adquirits per les diferents àrees i serveis municipals, en els quals s’han tingut en compte les necessitats i inquietuds proposades o sol·licitades per la ciutadania a través de l’Enquesta d’Avaluació de Satisfacció de la Ciutadania.
Aquesta setena edició de la Carta de Serveis de l’Ajuntament d’Alfafar, entra en vigor a partir de hui i està ja disponible en la secció de Carta de Serveis de la Web Municipal de l’Ajuntament (http://www.alfafar.com/carta-de-servicios/), des d’on els veïns i veïnes d’Alfafar poden consultar-la o descarregar-la des del següent enllaç: http://www.alfafar.com/wp-content/uploads/2017/03/CARTA_SERVICIOS_2017_V7.pdf